Legendariske “Hotdog John” kommer til Aarhus

Så kom der en nyhed, der vil noget. Legendariske Hotdog John gæster Mikkeller Bar Aarhus i forbindelse med festugen. Hotdog John er ubetinget Danmarks bedste hotdogmager. Han har sit eget hotdog-værksted. Den kokkeuddannede John laver dogs i sin helt egen liga. Ingen, absolut ingen, af de pølsevogne vi har i Østjylland i dag, kan matche Johns Hotdog Deli. Det er et hit for Aarhus Festuge, at John kommer herover og viser os, hvordan en anstændig hotdog skal smage.

 

Alt er hjemmelavet

Johns Hotdog Deli disker op med byg selv hotdogs. Selvfølgelig med hjemmelavede pølser og hjemmelavede toppings, hvori øl er en fast ingrediens. Spændende. Der serveres mad fra klokken 16.00 og frem. Det er den 1. september, Johns Hotdog Deli er i Jægergårdsgade.

 

Frisk øl på hanerne

Dertil har Mikkeller friske humlede øl fra Warpigs på hanerne. Samt “Youreallyfuckedmeup & Imreallyfuckingfurious”. Videreudviklingen af den vildt populære “Youfuckedmeup & Imfurious” kaffestout. Denne version er piftet op med mere af det hele og er på 11,4% alkohol. Så hvis du er til dogs og godt øl, så er det hos Mikkeller Bar, det sker.

 

 

Mikkeller Bar Aarhus

Jægergårdsgade 61
8000 Aarhus C
Se mere her: 

 

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Én kommentar til “Legendariske “Hotdog John” kommer til Aarhus”

  1. Lasse

    Yes! Så ham i Anthony Bourdains Copenhagen-Noma udsendelse, men har aldrig haft fornøjelsen af at indtage én af hans kreationer. Han holder vist til udenfor Københavns Hovedbanegård normalt? Må absolut et smut på Mikeller så!

    Svar

Skriv et svar