Jacob Bundsgaard inviterer til fællesspisning hos Aarhus Street Food

Vigtigt- arrangementet er flyttet til Savværket i Højbjerg. Se mere her:

Borgmesterstøtte vækker glæde ved Aarhus Street Food. Når Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard inviterer til fællesspisning i november, har han valgt at bruge Aarhus Street Food som spisested. Det vækker begejstring i den gamle busgarage.

 

Meninger, der flyver på kryds og tværs, ideer, der udvikles i samtale med andre og så et godt måltid mad til at sørge for energien og den gode stemning. Det er opskriften, når Aarhus’ borgmester, Jacob Bundsgaard, den 7. november inviterer til fællesspisning ved Aarhus Street Food. Vi er utroligt glade for, at byens borgmester sammen med sit parti støtter op om initiativet. Vi er 100% privatfinansieret, men derfor er det altid dejligt, når man kan mærke, at byens politiske leder er begejstret for det, vi har skabt, siger Britt Vorre, direktør ved Aarhus Street Food.

 

En gentagelse af succesen

Det er ikke første gang, at Jacob Bundsgaard og socialdemokratiet inviterer til fællesspisning med Aarhus Street Food som gastronomisk samarbejdspartner. Sidste år foregik det i Turbinehallen, da den gamle busgarage endnu ikke var dukket op som en mulig placering. Arrangementet sidste år gav os en masse erfaring og viden om, hvad der fungerede, og hvad der ikke gjorde, så vi var selvfølgelig glade for, at socialdemokraterne allerede dengang bakkede op om vores initiativ. Det betyder utrolig meget, når man forsøger at stable noget på benene, siger Britt Vorre.

 

Siden sidste år er Aarhus Street Food kommet på plads i Garagen, og har allerede fået en plads i mange menneskers bevidsthed som et uformelt og hyggeligt møde- og spisested.

 

Arrangementet er fra 18.00 til 21.00, og du skal købe billet. Så får du til gengæld også mulighed for at dykke ned i smage fra hele verden, mens du er med til at diskutere Aarhus’ fremtid.

 

Du kan læse mere om arrangementet på Facebook 

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Én kommentar til “Jacob Bundsgaard inviterer til fællesspisning hos Aarhus Street Food”

 1. Hubert Jensen

  Kære Aarhus,
  Jeg glædes endnu over invitationen i 1946 til de 18-åriges medborgerfest i Rådhuset med borgmester Svend Unmark Larsen som vært – Det holdes vist ikke mere. Det skabte en følelse af at være medborger i Aarhus.
  Jeg rejste ud – også til fjerne lande, men kom tilbage 1986 men husker stadig Aarhus-sangen – “Hvor du end i Verden – “. og “minderne har jeg da lov at ha’ – “.

  GOD FEST

  Med venlig hilsen – Hubert Jensen

  Svar

Skriv et svar