Jul i Friheden er klar med de bedste stadeholdere – se alle boderne her:

Når Tivoli Friheden åbner dørene til Jul i Friheden næste weekend, vil Kødbyens Mad & Marked stå klar i den helt nye bodeby foran Hermans. De medbringer i alt 12 af de bedste stadeholdere fra Aarhus og København og lover, at kvaliteten bliver helt i top. Samtlige stadeholdere har været tvunget til at tænke ud af boksen og skabe juleversioner af deres traditionelle koncepter. Der er derfor masser for både øjne, næse og mund at sanse, når man som gæst i parken besøger Kødbyens Mad & Marked i bodebyen.

Julen 2016

Elever fra Aarhus Tech har stået for udarbejdelsen af de mange hytter, der tilsammen danner rammen om bodebyen, der i disse dage begynder at tage form i Friheden. Udover Kødbyens Mad & Markeds stadeholdere vil boderne blive fyldt ud af Frihedens egne madkoncepter og nonfoodvarer såsom handsker og julepynt. Står man og mangler de sidste julegaver, er der altså mulighed for at købe dem på byens nye julemarked.

 

PRÆSENTATION AF STADER

”Vi har glædet os helt vildt til at præsentere jer for de 12 stadeholdere, der bliver en del af Jul i Friheden. Der vil både være velkendte og helt nye stadeholdere med på holdet. I skal især glæde jer til Fikas smagfulde hokkaidosuppe og den syndige beef brisket sandwich fra Memphis Roadhouse. Birks Køkken overrasker som altid og medbringer et surdejsfladbrød bagt i en trillebør og fyldt med mørt bbq svin – og så serverer de tre kokke fra Average Foodtruck sprøde churros hjemmelavet fra bunden. Vores ønske har været, at det skal være muligt at få et hjemmelavet (og gerne økologisk) måltid til små penge og det synes vi er lykkes.” – siger Jonas Kring fra Kødbyens Mad & Marked.

 

Se den komplette liste over stadeholdere her:

  • AVERAGE FOODTRUCK // confit de canard og hjemmelavede churros (øko)
  • SOCIAL FOODIES // chokolade- og marcipanprodukter, nødder og hjemmelavede flødeboller (øko)
  • BIRKS KØKKEN // surdejsfladbrød med bbq svin (øko)
  • CREPES A LA CART // søde og salte pandekager (inkl. vegetar)
  • FIKA // hokkaidosuppe, majspandekager med confiteret and, hjemmebagt kage og konfekt (øko)
  • SPISELAUGET // gourmet julehotdog toppet med flæskesvær (øko)
  • CRAZY CHIPS // fish’n’chips af frisk fisk med hjemmerørt tatarsauce (MSC-certificeret)
  • KALLES KAFFE // kaffe og varme drikke (øko)
  • MEMPHIS ROADHOUSE // pulled pork- og beef brisket sandwich, mac&cheese og cheesecake
  • PORTVINSKLUBBEN // rød og hvid portvinsgløgg og hjemmebagt brownie
  • DONUT FACTORY // hjemmelavede donuts
  • WEDOBURGERS // friske gourmetburgere og sprøde fries (inkl. vegetar og veganer)

presse1_bodebyen-under-opbygning presse2_majspandekage-med-confiteret-and Julen 2016 presse7_portvinsgloegg

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar