//Det sker

Julemanden ankommer til Aarhus i år med slæbebåden Jakob

Af Redaktionen

I år kommer julemanden til Aarhus fredag 11. november, hvor han deltager i den store traditionelle juleparade og tænder Strøgets smukke stjernehimmel, og hermed er julestemningen i Aarhus City for alvor en realitet. Paraden starter ved Dokk1, og som et helt nyt tiltag vil der i timerne op til paradestarten kl. 18.00 være mulighed for at komme i julestemning på området foran Dokk1, hvor der i dagens anledning bliver julehygget til den helt store guldmedalje.

 

Tilfredshed med juleparaden

Claus Bech, direktør for Aarhus City Forening, fortæller, ” Jeg glæder mig meget til at se den flotte, gamle slæbebåd Jakob lægge til havn med Julemanden i front, men jeg er også glad for det nyetablerede aktivitetsområde foran Dokk1. Juleparaden har jo i mange år været et kæmpe tilløbsstykke for især børnefamilierne, og for at de kan få endnu mere glæde af dagen, så kan de nu allerede fra kl. 16.00 julehygge på området foran Dokk1. Her vil der nemlig være mulighed for at købe æbleskiver og gløgg og nyde julemusik fra Senex Brassband og vokalgruppen F Sharp. Området vil naturligvis blive pyntet med juletræer for at få den helt rigtige julestemning.”

 

For hele familien

Julehyggeområdet ved Dokk1 kan opleves fra kl. 16. til 18.00, og herefter kan man kl. 18.00 se slæbebåden Jakob med julemanden i front lægge til ved Dokk1, hvor han modtages af festlig julemusik, og sammen med de mange andre paradedeltagere vil julemanden køre gennem hele byen og hilse på de tusindvis af forventningsfulde børn, der hvert år stiller sig klar langs paraderuten.

 

Illums Bolighus stråler

Når julemanden ankommer til Strøget, vil han kl. ca. 18.30 sædvanen tro tænde for Strøgets fantastiske stjernehimmel, der nu vil lyse op og varme i en ellers mørk og kold tid, og hermed er julen i Aarhus City skudt i gang. Når juleparaden kl. ca. 18.45 lægger vejen forbi Lille Torv, vil Julemanden også tænde julebelysningen på Illums Bolighus’ flotte facade. Mange af byens butikker, herunder Salling, Magasin og Bruun’s Galleri, holder denne aften længe åbent, og byens mange gæster har derfor rig mulighed for at købe årets første julegaver.

htr_1040x200_1016

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle