Restaurant Royal
//Det sker

Kærlighedens aften på Hotel Royal – bo i en af suiterne

Af Redaktionen

Afholdelse af valentinsdag i Danmark er en forholdsvis ny tradition, men den har fået godt fat i os danskere. Valentinsdag, som fejres 14. februar, er kendt som “de elskendes helligdag“. Fra amerikanske film og tv-serier ved vi, at par på denne dag sender valentinskort samt giver gaver eller overraskelser. Mange restauranter i Aarhus fejrer det, og nogle vælger at  lave et helt ophold ud af det. På byens smukke, gamle Hotel Royal har de valgt at gå all in.

 

Opgradering på alle fronter

Mindst en gang om året skal man gå amok. Det er så valentinsdag, at Hotel Royal gør det. I aftenens – eller nattens anledning har Hotel Royal sænket priserne. Du får med andre ord en mulighed, som du normalt ikke kan få til den pris. En pris som tilmed er kærlig. 995 kroner inklusiv 3 retters menu, ophold i juniorsuite og Restaurant Royals store morgenbord. Det fås ikke billigere.

Lad romantikken blomstre, og tag kæresten, konen eller manden med på dette fantastiske hotelophold i de historiske suiter på Royal. En aften, hvor I bare kan læne jer tilbage og nyde hinandens selskab i smukke, historiske rammer og med unik gastronomi. Der bliver helt sikkert rift om pladserne, så det er nok ikke nogen dårlig idé at bestille bord og seng i god tid.

Se mere og book her:

 

PS:

Men valentinsdag er ikke “kun” for de elskende. For eksempel i England, Skotland og USA bruger også venner og veninder, søskende og forældre dagen til at sende deres kære en kærlighedserklæring og måske en lille erkendtlighed. Dette er endnu ikke blevet udbredt i Danmark, men hvem ved, måske er det på vej.

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle