//Restaurant

Kähler Spisesalon: Ny stil over retterne

Af Redaktionen

Den aarhusianske smørrebrødsrestaurant Kähler Spisesalon fik for nyligt ny køkkenchef og ny restaurantchef. I dag, onsdag den 1. november, lancerer de to chefer deres første menu sammen, og det er med et drys af noget nyt.

 

Hos Kähler Spisesalon kan man få alt fra morgenmad og kager til salater og simreretter. Men særligt er der i den nye menu blevet arbejdet med smagene og udtrykket på spisesalonens smørrebrød. Køkkenchef Jannik Aas Sloth fortæller, ”Fremfor alt har jeg fokus på smag. Derfor skærer jeg for eksempel roastbeef af et rigtig godt stykke kød som ribeye-steak, hvor fedtmarmoreringerne bidrager med masser af saft og kraft. For mig behøver der ikke være tyve forskellige ingredienser på tallerkenen. Så hellere fire rigtig gode ingredienser, som spiller sammen på en ny og kreativ måde. Jeg er især glad for vores nye smørrebrød med brændt pighvar og kalvehaler. Nogle vil måske tænke, at det er en sjov sammensætning, men smagsoplevelsen er helt forrygende.”

 

”En aften hos Kähler”

Kähler Spisesalons nye restaurantchef, Nina Juul Thuesen, har sat sit præg på menuen med et nyt vinkort samt aftenkonceptet ”En aften hos Kähler”, som omfatter bobler, snacks, tre-retters menu og tre dertil valgte glas vin, til sidst kaffe med sødt, til en samlet pris af 598 kroner. Nina Juul Thuesen fortæller om konceptet, ”Der er masser af rigtig gode restauranter i Aarhus, hvor du kan gå hen og bruge mange penge på en aftenmenu. Men hvad så med hverdagene? Dem må vi ikke glemme, for det er trods alt dem, der er flest af. ’En aften hos Kähler’ byder på en fantastisk, smagfuld menu i hyggelige og hjemlige rammer, og med en fast pris behøver du ikke at sidde og tænke på, hvor meget det nu løber op i. Derimod kan du bare læne dig tilbage, slappe af og nyde aftenen.”

 

Se Kähler Spisesalons nye menukort her

Restaurant Se alle

Udvalgte artikler Se alle