//Nyheder

Burger Hut på Stjernepladsen: I kamp for den perfekte chickenburger

Af Jan L. Pedersen

Burger Hut på Stjernepladsen er gået all in på at lave den perfekte kyllingeburger. Umiddelbart lyder det ikke svært, men det er det, hvis den skal op i den bedste liga. Sådan noget kræver træning, og flere forsøg. Sådan er det. Men noget tyder på, at flere og flere begynder at arbejde med kylling i burgere. Ikke alle er lige seriøse, men en af dem, som gør det godt, er Bruger Hut, og de springer ikke over, hvor gærdet er lavest.

 

Et markant ønske fra kunderne

Der har været en kyllingeburger på menukortet før. Men ikke som den her. Den er chrispy og på ren kyllingebryst. Kødet har ligget i kærnemælk natten over. Navnet er Crispy Chicken. Det er dansk fritgående kylling, som har fået husets “hemmelige” panering, tomater (de gode fra Spanien), hjemmesyltede rødløg, husets salat og ikke mindst to hjemmelavede dressinger, som komplimenterer hinanden. Paneringen er ikke med panko-rasp, men med nachos som er knust.

 

Sympatisk pris

Hos Burger Hut har de den politik, at der er enhedspris på deres burgere. En burger koster 55 kroner, mens en menu koster 90 kroner, og det er så uanset, hvad du vælger. Nogle burgere tjener de mere på end andre, men konceptet er til at finde ud af. Jeg var forbi Burger Hut den anden dag, og der er ingen tvivl om, deres nye Crispy Chicken tager kegler. Jeg er allerede fan, og dem jeg spurgte om, hvordan den smagte, var helt oppe at ringe. Så nu er der en grund mere til at smutte en tur forbi Stjernepladsen. Som bonusinfo, så har Burger Hut otte forskellige burgere på menukortet.

chickenburger Aarhus

Burger Hut

Randersvej 23

8200 Aarhus N

Telefon: 86 16 74 18

Email : info@burgerhut.dk

Webside: 

Nyheder Se alle

Udvalgte artikler Se alle