//Nyheder

Kendt burgerbar tæt på Strøget lukker – læs her hvorfor

Af Jan L. Pedersen

Det kommer måske som et chok for de fleste, men den 28. februar 2017 har WeDoBurgers sidste åbningsdag med deres filial i Østergade. WeDoBurgers var startskuddet til en burger revolution i Aarhus og har i de sidste to år været toneangivende på den jyske burgerscene. Men nu er det slut… Eller er det?

 

Indtager hele Jylland

Vi fangede stifter, Christoffer No til en kommentar om lukningen: “Det er selvfølgelig en lille smule emotionelt at lukke den butik, som var startskuddet til det hele. Men jeg kan ikke lade være med at smile også. Da vi åbnede for godt to år siden, var det med et håb om, at vi kunne være med til at bidrage positivt til den aarhusianske takeaway scene. Det mål synes jeg, vi har opnået. Nu skal der ske nye ting – nu skal vi gøre det samme i hele Jylland.”Afviste kunder dur ikke

Da WeDoBurgers åbnede i 2015, var det med 2000 mennesker i kø på åbningsdagen og med lutter af positive anmeldelser og artikler i alle større danske nyhedsmedier.  “Det er lidt en underlig fornemmelse at lukke en butik, hvor vi rent faktisk stadig har rigtig mange kunder. Men engang imellem må man ‘kill your darlings’ for at gøre plads til noget helt nyt. Vores største udfordring har været, at vi har måtte “afvise” kunder, da vi tit til frokost og aften har helt fyldt i vores lille butik. Det har simpelthen været svært at få pladser, hvis man ville spise i butikken.”Farvel til Østergade

WeDoBurgers vil være mere end blot en burgerbar i Aarhus. De vil være en game changer. “Engang imellem skal man sætte mål for sig selv, som virker umulige. Vores mål er at tage markedsandele fra de store etablerede burgerkæder. Derfor relancerer vi os selv inden længe – et af skridtene er desværre at sige farvel til vores butik i Østergade.”

Rabat de sidste dage

Til spørgsmålet om hvornår Aarhus igen kan få WeDoBurgers, svarer Christoffer: “Når tiden er rigtig.”
Som tak for to fantastiske år sætter WeDoBurgers i Østergade priserne ned med 20 kroner per menu, indtil de lukker. Dvs. at du indtil den 28. februar kan få en cheeseburger menu til kun 65 kroner.

WeDoBurgers har i øjeblikket to restauranter – hvor butikken i Aalborg fortsætter uændret. Vi venter spændt på, hvad folkene bag WeDoBurgers finder på og glæder os til at besøge det nye sted – hvad end det bliver.

 

 

WeDoBurgers

Østergade 14
8000 Aarhus C

 

Nyheder Se alle

Udvalgte artikler Se alle