//Det sker

Kendt café på Frederiksbjerg lukker

Af Karen Iversen

Midt på Frederiks Allé ligger Cille’s. En café, som har forsøgt sig med lidt af hvert. Den lukker nu, og i lokalerne kommer Kaali. Målet med Kaali er at give en lækker madoplevelse med god samvittighed. Ejeren ønsker at vise dig, hvor lækkert mad man kan lave af nordiske råvarer i sæson, hvor der samtidig har stor fokus på økologi.

 

Bæredygtig tankegang

Kaali bestræber sig på at være så bæredygtige som overhovedet muligt. Det vil sige, at de bruger danske råvarer i sæson, der ikke skal transporteres fra den anden side af jorden. De vil bruge el fra vindmøller. De er en del af Refood, hvor de arbejder med at mindske madspild og al takeaway indpakning er bionedbrydeligt. Desuden bestræber sig på at være 90-100 % økologiske. Det er blot nogle af deres tiltag.

 

I hverdagene tilbyder Kaali sandwiches, salat, tærte, suppe, aftenens ret og et udvalg af kage og sødt, samt kaffe, te og lækre drikke. I weekenden (fre-søn) tilbyder vi desuden morgenmad. Kaali ejes af Qasem Ziar. Der er cirka 20 siddepladser i caféen. Men da takeaway bliver en vigtig del af konceptet, så er antal siddepladser ikke afgørende.

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle