Kendt restaurant nord for Aarhus lukker og slukker

På lystbådehavnen, Kaløvig Lystbådehavn, nord for Aarhus, ligger Restaurant SalonSalon. Det er der ikke noget nyt i. Men flere læsere har haft lidt svært ved at få fat i restauranten. Vi har været forbi et par gange, for at spise, men der var lukket. Grunden er den, at ejeren har valgt at lukke restauranten. Hvad, der skal ske med lokalerne, vides i skrivende stund ikke, men et godt bud er, at restauranten er til salg. På SalonSalons hjemmeside ser det stadigvæk ud til, at alt er i sin skønneste orden, og der er åbent. Men det er ikke sandt, så der er ikke åbent seks dage om ugen. Der er lukket syv dage om ugen.

 

Allerede bookede selskaber fortsætter

SalonSalon har en del selskaber i ordrebogen. De aftaler, som allerede er indgået, fortsætter som aftalt, oplyser ejeren. Hvis restauranten bliver solgt, fortsætter de indgåede aftaler med den nye ejer. Da den nuværende ejer af SalonSalon, Thomas Grønkjær Madsen, har af personlige årsager besluttet at indstille aktiviteterne. Der er indledt dialog med en ny og dygtig restauratør, som forventes af videreføre restaurantens. Thomas Grønkjær Madsen vil dybt beklage den ulejlighed og usikkerhed, som den seneste tids uro og beslutningsproces har forårsaget.

Kunder der har spørgsmål i forhold til aftalte arrangementer kan kontakte SalonSalon på telefonnummer 40 48 14 04 i hverdage inden for tidsrummet 11.00 – 17.00.

Bedste restaurant i 2012

Restaurant SalonSalon åbnede i 2009. Dengang var det i Vestergade i Aarhus, og kørte som restaurant indtil januar 2013. AOA kårede SalonSalon til årets bedste restaurant i 2012. Sidenhen er SalonSalon flyttet til Kaløvig Lystbådehavn med udsigt ud over vandet.

SalonSalon

Åstrup Strandvej 68A
8541 Skødstrup

Salonsalon

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

5 kommentarer til “Kendt restaurant nord for Aarhus lukker og slukker”

 1. Brian Jensen

  Vi har tit ønsket at besøge Salon Salon og har også ofte gjort det, men absolut ikke spontant, da priserne gør at men ikke bare lige smutter ind og spiser, hvis man alligevel er på havnen.
  til Junior VM i Finnjolle havde de lukket hele dagen så de udenlandske gæster ikke engang kunne købe en kop kaffe eller en frokost.. hvilket de undrede sig meget over !!!
  Salon Salon har lækker mad, men prisniveauet er simpelthen for dyrt ..man mister for mange sejlere og lokale på den konto … Venlig Hilsen Brain Jensen

  Svar
 2. Bj. Lyster

  Ikke noget tab. Jeg var til kursus i restaurantens kursuslokale for nylig. Kurset skulle forløbe over to dage. Da vi mødte op om morgenen på 2.-dagen for at få morgenmad og fortsætte kurset, fandt vi stedet aflåst og kunne ikke få fat i nogen, der kunne lukke os ind. Vi havde computerudstyr liggende i kursuslokalet for et par tusind kroner. Det lykkedes mig efterfølgende at få en aftale med ejeren Thomas Grønkjær Madsen om et tidspunkt, hvor jeg kunne hente tingene. Men her brændte han mig af, og jeg har ikke kunnet få kontakt til ham siden. Så min kontakt til Thomas Grønkjær Madsen har kostet mange timers bøvl med ekstra køretur til restauranten fra Horsens, hvor jeg bor, og udgifter og besvær med at skaffe nyt computerudstyr. Jeg håber for andre, at det var Thomas Grønkjær Madsens sidste iværksættereventyr.

  Svar
 3. Peter Karlson

  Betyder det så en konkurs ?

  Vi har rykket efter betaling for bus transport siden maj og de bliver ved med
  at sige at Thomas fixer det i morgen…..
  men hvornår er i morgen ?

  Svar
 4. Raffaele Brahe-Orlandi

  Thomas Grønkjær Madsen sylter og har syltet sine kunder. Vi har 3000 kr. ude i en slags ingenting. Uanset hvad vi prøver, så er der intet svar. Man fortæller os, at havnen, hvor restauranten ligger/lå har opsagt manden, fordi han netop ikke har behandlet kunderne ordentligt. Vi kan i hvert fald skrive under herpå. Manden er bare en bedrager, intet andet. Og han har fået mange chancer for at give lyd fra sig og gå i dialog med os.

  Svar
 5. Mikael jakobsen

  Kan kun give folk ret i at Thomas Grønkjær Madsen er en svindler. Han har vidst i lang tid at hans restaurant ville lukke. På trods af det er han fortsat med at booke selskaber og kræve depositum ind. Han skylder os 7.000, håber han åbner noget nyt, så skal jeg nok få mine penge igen plus renter. Har til dd ikke mødt større amatører og løgnere end folkene ude hos Salon Salon. i dagens Danmark er det åbenbart helt lovligt at snyde folk, Aarhus politi kunne ikke tage sig af sagen, hvad har i andre der har penge til gode tænkt jer at gøre ? Jeg har hans privat adresse, måske et
  Besøg får ham i tale.

  Svar

Skriv et svar