Salonsalon
//Det sker

Kendt restaurant nord for Aarhus lukker og slukker

Af Jan L. Pedersen

På lystbådehavnen, Kaløvig Lystbådehavn, nord for Aarhus, ligger Restaurant SalonSalon. Det er der ikke noget nyt i. Men flere læsere har haft lidt svært ved at få fat i restauranten. Vi har været forbi et par gange, for at spise, men der var lukket. Grunden er den, at ejeren har valgt at lukke restauranten. Hvad, der skal ske med lokalerne, vides i skrivende stund ikke, men et godt bud er, at restauranten er til salg. På SalonSalons hjemmeside ser det stadigvæk ud til, at alt er i sin skønneste orden, og der er åbent. Men det er ikke sandt, så der er ikke åbent seks dage om ugen. Der er lukket syv dage om ugen.

 

Allerede bookede selskaber fortsætter

SalonSalon har en del selskaber i ordrebogen. De aftaler, som allerede er indgået, fortsætter som aftalt, oplyser ejeren. Hvis restauranten bliver solgt, fortsætter de indgåede aftaler med den nye ejer. Da den nuværende ejer af SalonSalon, Thomas Grønkjær Madsen, har af personlige årsager besluttet at indstille aktiviteterne. Der er indledt dialog med en ny og dygtig restauratør, som forventes af videreføre restaurantens. Thomas Grønkjær Madsen vil dybt beklage den ulejlighed og usikkerhed, som den seneste tids uro og beslutningsproces har forårsaget.

Kunder der har spørgsmål i forhold til aftalte arrangementer kan kontakte SalonSalon på telefonnummer 40 48 14 04 i hverdage inden for tidsrummet 11.00 – 17.00.

Bedste restaurant i 2012

Restaurant SalonSalon åbnede i 2009. Dengang var det i Vestergade i Aarhus, og kørte som restaurant indtil januar 2013. AOA kårede SalonSalon til årets bedste restaurant i 2012. Sidenhen er SalonSalon flyttet til Kaløvig Lystbådehavn med udsigt ud over vandet.

SalonSalon

Åstrup Strandvej 68A
8541 Skødstrup

Salonsalon

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle