Klassisk 65 åbner restaurant og vinbar i Risskov

På fredag bliver Risskov et spisested og en vinbar rigere, når Strandvejens Bistro & Vinbar slår dørene op. Siden august har ni håndværkere arbejdet for at få lokalerne klar til kunder på Violvej 2 i bygningen, som grænser op til Nordre Strandvej, og som også huser Okkels Is og Lagkagehuset.

 

“Vi skal være færdige 4. november, og det bliver vi,” siger bistroens driftschef Tine Feldberg, da Lokalavisen har sat hende i stævne på adressen, hvor Bellevuehallen ligger overfor. Hun er i forvejen en del af holdet, der også driver Klassisk 65 – Bistro & Vinbar i Jægergårdsgade og Klassisk Fisk i Nørregade. Og nu bliver Risskov-restauranten altså det nyeste skud på stammen. “Vi oplever, at vi har mange gæster fra Risskov på vores to andre steder, så vi tænkte, hvorfor ikke rykker herud og lave et stamsted for dem,” siger hun.

Plads til 80 gæster

På Strandvejens Bistro & Vinbar bliver der plads til 80 gæster indendørs, og når forårets solstråler kommer, er der også mulighed for at rykke udendørs. “Vi vil danne rammerne for et uforpligtende mødested, hvor vores kunder i ro og mag kan nyde hinandens selskab over en kop kaffe, et koldt glas rosévin eller en god middag,” fortæller driftschefen. Det er planen, at der i lighed med de to andre restauranter skal herske en uformel stemning og hyggelig atmosfære med plads til alle. Der bliver også mulighed for at reservere et familiebord med plads til 28 personer.

 

Klassiske retter

“Vores tre restauranter er individuelle restauranter med fælles grundværdier som imødekommenhed og det at møde kunderne i øjenhøjde. Det er den røde tråd. Her i Risskov vil der vil være nogle gengangere på menukortet fra vores to andre steder. For eksempel vil vi tilbyde vores klassiske retter som tatar, bistroburger, lette nærende salater, oksemørbrad, pighvar og dagens tre-retters menu herude,” siger hun og tilføjer:  “På sigt er det vores ambition at holde frokoståbent og have søndagsbrunch, men vi starter blødt ud og skal lige ordentlig i gang først.”

 

Åbningen markeres i første omgang med et rejsegilde fredag 4. november fra klokken 15.00 til 18.00. “Vi håber, at vi bliver en god nabo, og vi glæder os til at bidrage med noget og blive en del af miljøet på Nordre Strandvej, som virker til at være i vækst. Derfor inviterer vi lokalområdet til rejsegilde,” siger Tine Feldberg.

 

Efter rejsegildet vil restauranten være åbent alle ugens dage fra klokken 16.00.

 

Del:Share on Facebook271Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar