Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Til de sløve knive: KNIVSLIV åbner pop-up-bod i Aarhus

Af anders@sommersangdigital.dk

To iværksættere mener at have fundet løsningen på et problem, som rigtig mange af os bøvler med i dagligdagen – sløve knive og sakse i køkkenskuffen. Med initiativet KNIVSLIV vil Laust Jakobsen og Troels Jakobsen gøre det nemt for danskerne at få slebet køkkenknivene af professionelle. Fredag d. 6. april viser de to brødre for første gang deres knivslibnings-koncept frem, og det sker hos Aarhus Central Food Market på Skt. Knuds Torv. 

 

”Rigtig mange af os har nogle dyre knive stående i knivblokken derhjemme, men vi får ikke vedligeholdt dem ordentligt. Det geniale ved vores koncept er, at du ikke behøver at medbringe dine køkkenknive, når du handler hos os. Vi sender dig vores praktiske og designbeskyttede knivkasse som du fylder op med dine sløve køkkenknive. Du mærker kassen med den medfølgende fragtlabel, og tre hverdage efter forsendelse får du dine knive tilbage med posten – helt fine og nyslebne,” fortæller Laust Jakobsen fra KNIVSLIV.

 

Sliber alt fra brødknive til urteknive

KNIVSLIV bruger den ældgamle håndværksteknik, vådslibning, når de sliber kundernes køkkenknive. Ingen opgaver er for store, og ingen opgaver er for små, og alle skær slibes, lige fra takkede brødknive og tynde filetknive til små urteknive og køkkensakse.

”Vådslibning giver et rigtig flot resultat, og det er sådan, vi selv gerne vil have vores knive slebet. Men det unikke ved vores koncept er i virkeligheden den nemme og sikre fragtmetode. Slut med at skulle vikle dine køkkenknive ind i et viskestykke og gå rundt med dem i en bærepose inde i byen for at finde en pålidelig sliber, der er villig til at tage så lille en ordre.

 

“Ræk mig lige den skarpeste kniv”

Hos KNIVSLIV har vi gjort det nemt, sikkert og trygt for dig at få slebet dine knive,” siger Laust Jakobsen og fortæller, hvordan ideen til KNIVSLIV opstod: ”Ideen fik min bror og jeg på en familietur i et lejet sommerhus. Vi har begge en stor kærlighed til god mad og godt grej, og da min bror siger ’ræk mig lige den skarpeste kniv,’ kan jeg ikke lade være med at lave sjov og rækker ham en teske. Men så kom vi til at snakke om: Hvor får man egentligt slebet sine køkkenknive henne? Både når man bor inde i byen, og når man bor udenfor byen. Dét måtte vi komme med en løsning på!”

 

Rabatkupon på 100 kroner 

Indtil videre har KNIVSLIV være lanceret udelukkende via hjemmesiden www.knivsliv.dk. Men nu har Laust og Troels Jakobsen besluttet, at tiden er nået til, at endnu flere danskere skal kende til deres knivslibningsservice. Derfor åbner de en pop-up-bod på det centrale madmarked i Aarhus, Aarhus Central Food Market, i weekenden d. 6. april til d. 8. april.

I boden kan nysgerrige aarhusianere høre om KNIVSLIVs service og få en rabatkupon med hjem på 100 kroner, som kan genbruges af venner og familie. KNIVSLIVs pop-up-bod er åben fredag d. 6. april kl. 11.30-21.00, lørdag d. 7. april kl. 11.30-21.00 og søndag d. 8. april kl. 11.30-18.00. Adressen er Aarhus Central Food Market, Skt. Knuds Torv 7-9, 8000 Aarhus C.

Se mere om påske i Aarhus Central Food Market her

 

Del artikel

Andre læser også