Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Køkkenchef henter Michelin-retter hjem fra San Francisco

Af anders@sommersangdigital.dk

I dag åbner Nordisk Spisehus med en helt unik menu. Under overskriften ’San Francisco’ kan gæsterne opleve en dynamisk fusion mellem det amerikanske og det italienske køkken – rekonstrueret og nyfortolket med afsæt i det nordiske køkkens teknikker og råvarer.  

 

I den multikulturelle smeltedigel, San Francisco, er de gastronomiske rammer udvisket, og alt er tilladt. Den alsidige madkultur er en stor kilde til inspiration i køkkenet på Nordisk Spisehus i Aarhus, og af samme årsag har køkkenchef Jacob Freitag for nyligt besøgt den velrenommerede, to-stjernede Michelin-restaurant Acquerello. ”Hos Acquerello lykkes de gang på gang med at forny sig og imponere anmelderne med spændende, kulinariske fusioner mellem det amerikanske køkken og det italienske køkken. Ideen med at kombinere forskellige madkulturer er spændende, fordi det giver gæsten mulighed for at udvide sin kulinariske horisont og opleve helt nye og unikke smagssammensætninger,” siger Jacob Freitag.

 

Tagliatelle af blæksprutte og kaviar af sort trøffel

På Nordisk Spisehus vil man gerne give gæsterne en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige. På den nye menu kan man derfor finde tre retter, der er udviklet i tæt samarbejde mellem chefkokken Suzette Gresham fra Acquerello og kokkene hos Nordisk Spisehus. ”Gæsterne kan blandt andet se frem til at smage tagliatelle af blæksprutte, kalvetatar med kaviar lavet på sort trøffel og Acquerellos spektakulære karamelbudding med bourbon. Derudover glæder vi os til at præsentere vores egne, nordiske kreationer, som med sæsonaktuelle råvarer som hyldebær, hummer og havtorn bliver et spændende modspil til Michelin-retterne,” siger Jacob Freitag.

 

Vil man opleve den nye menu på Nordisk Spisehus, så er det en god idé at booke bord. Tre retter koster 499 kroner, fem retter koster 699 kroner, og otte retter koster 899 kroner. Se mere og book bord her

 

Del artikel

Andre læser også