fotograf Nikolai Linares
//Det sker

Kom med i køkkenhaven hos føtex Storcenter Nord

Af Redaktionen

Dyrk din egen grøntsag eller se sjove blomkålshunde blive til, når føtex Storcenter Nord søndag den 5. marts inviterer børn og voksne med i køkkenhaven. Bilka og føtex gentager nu succesen med samlepotter, som sidste år fik agurk, spinat og persille til at spire blandt store og små. Som led i kampagnen “Min Køkkenhave” inviterer føtex Storcenter Nord alle kunder til en sjov dag i køkkenhaven.

 

Søndag den 5. marts klokken 10.00 – 14.00 trækker føtex Storcenter Nord i havehandskerne og byder på aktiviteter for hele familien.

 

I plantekasser kan børn se og smage på forskellige krydderurter, ligesom de kan dyrke deres egen plante eller så frø i en farverig potte, som de kan tage med hjem. Der vil også være tegnekonkurrence, hvor man tegne sin yndlingsgrøntsag eller drømmekøkkenhave og vinde en flot cykel. Og kl. 11-12 kigger grøntsagsmanden forbi, hvor han laver aber, hunde og andre fantasifulde figurer ud af frugt og grøntsager.

 

Både børn, tanter, onkler og bedsteforældre samlede sidste år på samlepotter, og i år kender de jo kampagnen fra start. Derfor håber jeg også, at der er mange, der har lyst til at komme forbi Storcenter Nord på søndag. Jeg er sikker på, at både børn og voksne vil få en sjov dag, siger Michael Askgaard, varehuschef i føtex Storcenter Nord.

fotograf Nikolai Linares
Samlepotter som man kan få i Føtex og Bilka og dyrke sine egne små grøntsager. Her ses(fra venstre) Carlos, Wilma og Julian.

 

En potte med jord og frø 

Kampagnen ”Min Køkkenhave” kører fra 3. marts til 30. marts, hvor kunder i Bilka og føtex får udleveret en lille potte med jord og frø, hver gang de køber for 100 kr. Der findes 24 forskellige potter, som kan samles i en særlig samlebakke eller plantes ud i en mindre potte.

 fotograf Nikolai Linares

På kampagnens hjemmeside findes førstehjælp til planterne og en kalender over de 24 frø. Kampagnen har også sin helt egen Facebook-side, ”Plantvandsmag,” hvor man kan holde øje med de forskellige aktiviteter og bytte samlepotter med andre samlere.

 

Find mere info her:

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle