Restaurant AU vestergade - Aarhus Update
//Vin

Kom til middag med en af Sydtysklands store vinmagere på Restaurant AU i Vestergade

Af Jan L. Pedersen

En af de bedste – og mest hyggelige restauranter, og vinbarer, i Aarhus afholder en spændende aften med en af Sydtysklands største “burgunder” producenter. Stefan Meyer er navnet. Stefan er en yngre mand, som har overtaget familiens vinhus og nu sætter en stor stolthed i at repræsentere familiens navn og region.

Stefan Meyer arbejder primært med de gamle Bourgogne druer: Pinot Noir, Pinot Gris, Pinot Blanc og Chardonnay, også kendt som: Spätburgunder, Grauburgunder og Weissburgunder – så er du til tysk kvalitetsvin, må du ikke gå glip af denne aften. Riesling vil også være at finde i glasset.

 

Seks retter og seks glas vin til 666 kroner

Det er Restaurant AU i Vestergade, som i samarbejde med Vinotheket laver denne aften med prominent besøg fra Tyskland. Det er i vinbaren, på Restaurant AU, at Stefan Meyer vil servere og præsentere os for et udvalg af sine vine. En vinmagers måltid med Stefan Meyer er den  20. maj klokken 18.30.

 

Køkkenet på Restaurant au sørger for et enkel og unik måltid, og selvfølgelig tilpasset vinene.

 

6 servering og 6 glas vin til 666 kroner

(Begrænset antal pladser)

 

RIESLING 2015

3 X DANSKE KAVIAR

stenbiderrogn / baerii caviar fra lyksvad / silderogn

 

ROSÉ 2015

CHARCUTERI FRA OMHU

surkål / drueagurk / sennep

 

WEISBURGUNDER/CHARDONNAY 2015

PIGHVAR & ØSTERS

Kartoffel / ”remoulade” / strandurter

 

FRÜHBURGUNDER 2015

TATAR AF NORDJYSK NATURKVÆG

wienerdreng / toastemelba / vilde urter

 

PINOT NOIR RHODT 2013

KYLLING FRA HOPBALLEMØLLE

asparges / morkler / korn

 

KLEINES RHODT 2015

OSTE FRA ARLA UNIKA

tyttebær / smørstegt rugbrød

 

Restaurant AU vestergade - vinbar - Aarhus Update

Restaurant au

Vestergade 51
8000 aarhus C
Telefon: +45 60 25 64 20
Website: 

 

Vin Se alle

Udvalgte artikler Se alle