Lav dit eget chokoladepåskeæg hos Aarhus Central Food Market

Søndag 9. april kan du komme på chokolade-workshop og lave dit eget, personlige chokoladepåskeæg. Workshoppen foregår hos Aarhus Central Food Market og afholdes i samarbejde med Vanilla Chokolade og kokkelandsholdets konditor og chocolatier Gabriel Ahlgren.

 

Nu har du mulighed for at overraske din mor, veninde eller bedstefar med et flot, hjemmelavet påskeæg. Søndag 9. april bliver scenen hos Aarhus Central Food Market nemlig omdannet til et chokolade-værksted, hvor alle med en sød tand kan prøve kræfter med chokolade-dekorationens fornemme kunst.

 

”Hos Aarhus Central Food Market vil vi gerne give aarhusianerne mulighed for at fejre den gastronomiske side af de traditionelle højtider. Og det er lige præcis dét samarbejdet med Gabriel Ahlgren og Vanilla Chokolade giver os mulighed for her i påsken. Deltagerne får lov til at arbejde med de bedste råvarer og får kyndig vejledning – og så skal der selvfølgelig smages undervejs,”fortæller leder af markedsføring og events hos Aarhus Central Food Market, Signe Trier Simonsen.

 

Kun fantasien sætter grænser

Inden workhoppen støber Vanilla Chokolade dit påskeæg i enten 36 procent lys chokolade eller 65 procent mørk chokolade af det gode franske, chokolademærke Valrhona. Fra Vanilla Chokolade kommer konditor Jeanette Sørensen og konditor Gabriel Ahlgren og underviser deltagerne i at dekorere deres påskeæg med chokoladeblomster, drys i regnbuens farver, krymmel, frysetørrede bær og smeltet chokolade.

Chokoladepåskeæg

”Hos Vanilla Chokolade holder vi ofte kurser i alt fra flødeboller og dessertkage til fyldte chokolade. Men netop dekoration af påskeæg er en virkelig hyggelig aktivitet, hvor både øvede men også børn kan være med. Når du har pyntet dit chokoladepåskeæg pakker vi det fint ind, så det er klar til at blive foræret væk eller til at spise den efterfølgende søndag. Jeg glæder mig meget til at komme til smilets by og udbrede det gode chokolade-håndværk,” siger konditor og chocolatier hos Vanilla Chokolade Gabriel Ahlgren.

 

Sådan tilmelder du dig

Blot 64 billetter er til salg, og billetterne sælges efter først-til-mølle. Der er plads til 16 deltagere på hvert hold, og en billet koster 185 kroner pr. person. Med sig hjem får du dit eget, personligt dekorerede Valrhona-chokoladepåskeæg til en værdi af 155 kroner. Tilmelding sker på www.aarhuscentralfoodmarket.dk

Tid: Søndag 9. april klokken 11.00, 12.00 og igen 13.30 og 14.30

Sted: Aarhus Central Food Market

Pris: 185 kroner pr. person

 

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar