//Det sker

Levende hummer, og fransk østers uge hos Havnens Fiskehus

Af Redaktionen

I uge 25 er der uhørt lave priser på franske Fines de Normandie østers og levende hummere til Sankt Hans. Havnens fiskehus i Aarhus fejrer Sankt Hans med to gode tilbud på fantastiske franske østers og flotte hummere. Se bare billederne. De taler jo for sig selv.

 

Fantastisk “luksus” spise

Hele ugen kan du få en hel hummer for kun 135  kroner stykket – eller  12 stk franske ”Fines de Normandie” østers til kun 99 kroner. Grunden til den lave pris er, Havnens Fiskehus har været heldig, at have fået en god aftale hjem til Aarhus.

Levende hummer fra Havnens Fiskehus

Østers der slår det meste

Huskokken, Jonas Tønsager, anbefaler at servere østers naturel, med citron eller en rødløgsvinaigrette, der giver lidt mere bid til østersen. Havnens Fiskehus har rødløgsvinaigrette, citron og østersknive i butikken, så det er bare at komme forbi Havnens Fiskehus og benytte sig af et utrolig godt tilbud (normalprisen på franske østers er 15 – 18 kroner stykket).

Franske østers fra Havnens Fiskehus-2

Husk nu, at tilbuddet er gældende i uge 25, eller så længe lager haves. Du kan også ringe til Havnens Fiskehus og bestille dine hummere og østers på telefon: 86 12 38 00

 

Havnens Fiskehus

Fiskerivej 6, 8000 Aarhus C
Danmark
Tlf: 8612 3800
Mail: hf@hf-aarhus.dk
Website

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle