//Det sker

Den lokale brygger indtager Restaurant Royal – når øllet passer perfekt til maden

Af Redaktionen

Den 6. oktober klokken 18.30 kommer der besøg på Restaurant Royal. Her vil det lokale mikrobryggeri, Syndikatet, komme på besøg. Stifteren, Jonas Jacobsen, kommer selv og fortæller og forklarer filosofien bag øllene. Syndikatet og Restaurant Royal tilbyder følgende program, hvor øl og mad match er i fokus.

 

Indledende fortælling om Syndikatet, ledsaget af 2 øl:

Strandløven – Wit

Agenten – Ekstra IPA

———–

Makrel escabeche – Agurk – Løvstikke – Malt – Kartoffel – Blegselleri

Kassemesteren – Humlet Pilsner

Havfruen – Ocean Pale Ale

———–

Confiteret svinebryst – Perleløg – Karl Johan – Hasselnødder – Tyttebær – Bacon

Hippien – Imp. Saison

Hotellets Amber Ale

———–

Dådyr – Selleri – Brombær – Persille – Foie gras – Morkel

Borgmesteren – Doppelbock

Overhovedet 2017 – Mørk Quadrupel

———–

Jordskokke – Karmel – Mælke chokolade – Appelsin

Elskerinden

495 kroner pr. person

 

Syndikatet blev stiftet i 2011 af bl.a. Jonas Jacobsen, der i 2010 vandt Skandinavisk mesterskab i håndbryg. Derudover er Peter Bennike alias Robert Hopmann alias Psykopaten sammen med 7 andre, hovedsageligt familie og venner, medejere af bryggeriet.

Syndikatet er et kontraktbryggeri. Med et glimt i øjet kalder vi os gangsterbryggere som selvopfundet synonym til kontrakt- /sigøjner- /nomadebryggere. Det dækker over, at vi ikke ejer eget bryghus, men i stedet udnytter kapaciteten på eksisterende, veldrevne bryghuse. Vi brygger altid i Danmark. december 2011 lanceredes Syndikatets første fire øl. Det var, to “belgiere”: en stærk mørk – Direktøren og en lys øl ved navn, Sekretæren. To velhumlede øl: en ale – Agenten og en lager – Kassemesteren.

 

Lokalt øl

Syndikatet drives med base i Auning på Djursland. Øllet sælges i specialforretninger, restauranter og værtshuse/barer over hele Danmark. Vi ønsker at være kendt som en af de mest ordholdende og kvalitetsbevidste leverandører i den danske ølbranche.

Brygmæssigt er vi kendte for at udfordre stilartsdefinitionerne uden at gå på kompromis med den behagelige smagsoplevelse, så både entusiaster og almindelige øl-elskere kan være med. En gennemgående ambition er, at vi ikke “bare” skal ramme en stilart. Den skal helst både fornyes og forbedres i forhold til de klassiske eksempler.

Hver øl repræsenteres ved tegnede personer med navne som “Direktøren”, “Hippien”, “Håndlangeren”, “Elskerinden” med flere.

Gennem en ledsagende, ofte satirisk historie på etiketterne dannes en forbindelse mellem øllets navn, tegning, smag og idégrundlag.

 

Restaurant Royal

Store Torv 4
8000 Aarhus C
Email: royal@hotelroyal.dk
Telefon: +45 86 12 00 11
Link til hjemmeside:

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle