//Det sker

Mad og vin i gårdbutikken – Havnens Fiskehus og Bichel Vine inviterer til…

Af Redaktionen

Sommeren er over Danmark, og den anledning bruger Bichel Vine til at kræse ekstra meget om de besøgende i gårdbutikken i Hjortshøj. Her inviterer man nu til ”Vild fredagsstemning”.

 

Fisk og vin

Fredag den 1. juli har Bichel Vine allieret sig med Havnens Fiskehus, der lægger vejen forbi gårdbutikken, og serverer spændende forrets-anretninger såsom tun-carpaccio, laks og ikke mindst hummer.

Fisk fra Havnens Fiskehus

Bichel Vine sørger for et eksklusivt vinmatch til de små, lækre anretninger. De har lovet, at finde både Champagne og de gode, hvide Bourgogner frem i dagens anledning.

Mad og vin i gårdbutikken

En gammel tradition med et ekstra pift

Hos Bichel Vine har man de sidste otte år sørget for den rette fredagsstemning. Det har mange kunder været glade for. Fredagsstemningen har i alle årene indebåret en lille sæsonbestemt anretning, med velvalgt vin til. Alt sammen for at give inspiration til madlavningen og gode idéer til, hvordan man optimalt kan parrer mad og vin.

Krabber fra Havnens Fiskehus

Havnens Fiskehus er til stede i gårdbutikken på Mejlbyvej 501, 8530 Hjortshøj fra klokken 15.00 – 18.00. Gårdbutikken har åbent fra kl. 9.00 – 18.00.

 

Fra fredag den 1. juli og resten af sommeren får fredagsstemningen et nøk opad, hvad angår både råvarer og vin.

 

De følgende fredage, her i sommer, vil Bichel Vine byde på lignende anretninger, hvor fokus er på de gode råvarer og den eksklusive vin. Vel mødt i gårdbutikken!

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle