BANGKOCH

BANGKOCH

Aromatisk, anderledes og asiatisk

Hos BANGKOCH får du asiatisk mad i danske gryder, når Masterchef-dommer, Jesper Koch, kombinerer sin kærlighed til nordiske råvarer med sin fascination for det asiatiske køkken. Alt er hjemmelavet med både danske og asiatiske råvarer, og som altid, når Jesper Koch går i køkkenet, er smagen omdrejningspunktet.

 

Signaturretter

BANGKOCHs asiatiske meatballs har siden åbningen haft en næsten kultagtig status. Som tilbehør serveres en spicy coleslaw og salat lavet på broccolistokke. Ud over maden laver BANGKOCH en lækker limonade, som passer perfekt til de asiatisk krydrede retter.

 

Betjening

Betjeningen hos BANGKOCH er venlig, og de ansatte ved hvad de laver. Er du heldig, kan du nogle gange fange Jesper Koch selv bag gryderne. Jesper er ikke kun en dygtig kok, han er også en formidabel formidler, som fortæller om retterne med stor passion.

 

Prisniveau

Priserne for en portion af god størrelse ligger hos BANGKOCH mellem 50 og 80 kroner, og du får noget for pengene. Menukortet indeholder en række faste retter, der løbende suppleres med nye retter og tidsbegrænsede tilbud.

 

Også som take-away

Selvom det selvfølgelig er oplagt at finde en plads ved et af de sociale langborde på Aarhus Central Food Market, når du har bestilt, kan du fint få din mad som take-away. Maden er alligevel så varm, at du skal bo langt væk, hvis den skal nå at blive kold.