Foodfein

Caféen og bageren, Foodfein, ligger i Sønder Allé. Kun 25 meter fra Strøget i Aarhus. Der bydes på meget forskelligt – og mere end man normalt ser på en café. Der er både café, takeaway, ismejeri, bageri, mølleri og kaffebar – dog med mikro foran bageri, ismejeri og mølleri. Men alligevel.Hos Foodfein maler man selv sit mel, man laver selv sin is, bager selv sit brød og kager.

 

Kvalitet med de bedste råvarer

Foodfein er kendt for sin gode mad og egne producerede varer. Kun de bedste råvarer, der finder vej til caféen. De er nøje udvalgte. Meget er økologisk, og kødet kommer fra dyr, som har haft et godt liv. Dyrevelfærd betyder noget her. Brødet er omdrejningspunktet hos Foodfein. På menukortet findes bl.a smørrebrød, tapas, sandwich, salater, brunch og ikke mindst hjemmelavet is.

 

Takeaway og hjemmelavede specialiteter

Maden kan nydes i caféen eller tages med hjem. Desuden kan mange af de hjemmelavede produkter som mel og kaffe købes i caféen. Foodfein begrænser alle former for tilsætningsstoffer og søger rene varer. Mellem 60 – 90% af råvarerne har økomærket. Det er afgørende, at have de rigtige leverandører, ikke store leverandører, men de små, som sætter en ære i at lave de bedste produkter indenfor deres felt.

 

Stemning og betjening

Indretningen er i nordisk stil. Ikke så meget nips og ting, som ikke bliver brugt. Stilrent. Der er lyst, højt til loftet, plads omkring bordene og god akustik. I første del af caféen kan man følge med i, hvad der sker i det åbne køkken og på gaden udenfor. Inde bagved er der god ro og hygge. Kundegruppen til Foodfein er bred. Både gymnasieelever, yngre kvinder, forretningsfolk, pensionister og handlende finder vej til Foodfein. Betjeningen er imødekommende, smilende og meget serviceminded. De tager sig tid til gæsterne.

 

Priser, som alle kan betale

På Foodfein kan du finde mad til rimelige priser. Når man ser på hvilke leverandører og kvalitet, der bruges hos Foodfein, så får man noget for pengene. Foodfein er en sand oase med i byens bankende puls. Her er ro, og du kan sidde ugeneret og nyde den mad og drikke.