Guldrummet

Kvalitetskød og delikate kødretter

Shop som en mesterkok! Guldrummet er en særlig slagterafdeling, hvor dygtige slagtere og kokke nytænker kød og udskæringen af den fineste kvalitet og smag. Hvad enten du er på udkig efter krogmodnet t-bone, møde kalvebrisler eller ferske lammekoteletter får du det her. For hos Guldrummet kan du få fingrene i unikke udskæringer, der ikke er hverdagskost på de danske middagsborde.

 

Signaturretter

Guldrummet værner om det ældgamle håndværk, hvor kødet efter slagtning bliver hængt på kroge og modnet under kontrollerede forhold. Ved krogmodning får de naturlige enzymer i kødet lov til at arbejde med vævet og gøre kødet ekstra mørt. Modningen giver en rund og nuanceret smag, idet kødet langsomt tørrer ud og smagen derved intensiveres. Det er den proces, der gør produktet unikt og sikrer den højest mulige spisekvalitet.

Er du ikke på jagt efter ferskt kød, serverer Guldrummet også smagfulde serveringer såsom frikadeller, medister og flæskestegssandwich.

 

Betjening

Toppen af den danske restaurant-scene har i flere år været faste kunder hos Guldrummet, og i 2016 blev det muligt for dig med en passion for mad at få fat i de håndplukkede varer og sikre dig lækkert kød i topkvalitet. Betjeningen er fuld af faglighed, og de ansatte er altid klar med gode råd til tilberedning af dit køb – uanset hvilken udskæring valget falder på.

 

Prisniveau

Pris og kvalitet hænger uden tvivl sammen, og hos Guldrummet får du topkvalitet til fornuftige priser.