LETZ SUSHI ved åen

I den hyggelige og rolige ende af åen i Aarhus ligger LETZ SUSHI. De har en flot og indbydende restaurant, som også fungerer som takeaway. Her laver kokkene frisk sushi, som klart er blandt det bedste i Aarhus. Ud over sushien er der også forskellige asiatiske retter på menukortet.

 

Bæredygtighed er en selvfølge

LETZ SUSHI har en målsætning om at være markedsledende inden for bæredygtig sushi. Det er de også, eller blandt de mest ansvarlige. De mener, at bæredygtighed er det eneste rigtige for fremtiden. Dette valg gør, at de differentierer sig klart fra størstedelen af kollegerne på sushi-markedet. LETZ SUSHI danner i øvrigt parløb med WWF, Verdensnaturfonden, for at sikre at alt sushi, kæden sælger på restauranter er 100 procent bæredygtigt.

Alle fisk og skaldyr er certificerede. Det betyder overordnet set, at fisk og skaldyr er fanget eller produceret på en måde, så havbunden og marinelivet ikke tager skade.

 

LETZ SUSHI har også varme retter på kortet

Nu er det mest sushi, LETZ SUSHI er kendt for, men der er også en fire – fem varme asiatiske retter på menukortet. De skifter menu med jævne mellemrum, og maden er autentisk asiatisk. Priserne er fra 30 kroner for en hjemmelavet misosuppe.

 

Sushi er livsstil

Perfektion, kreativitet, håndværk og smag er derudover det, der gør LETZ SUSHI til noget særligt. Hver dag gør vi vores bedste for at leve op til vores egne høje krav og skabe den bedst mulige, smukkeste og mest velsmagende sushi til vores gæster.

Derfor er sushi mere end noget andet en livsstil, vi er dedikerede til. Hos LETZ SUSHI bliver maden lavet af skarpe sushikokke, som har den faglige ekspertise, der skal til for at lave sushi, der smager, overrasker, beriger og glæder.

 

Hyggelig og nede på jorden-betjening

Restauranten er minimalistisk indrettet. Den intime stemning er intakt, selvom der er store vinduer ud til åen i Aarhus Det giver et kick af, at man sidder midt i et skønt lebend. Her er altid liv og glade dage. Man føler stemningen fra Asien. Mangfoldigheden, og ikke mindst kærligheden til håndværket.