Liège

Søde og sprøde belgiske vafler

En sprød karamelliseret skorpe, flødeskum rørt med årstidens bær og en kerne af flydende chokolade. Lièges vafler er i særklasse og har vundet mangt et dessert-hjerte. Manden bag, Casper Elbech, tror så meget på sine vafler, at han valgte at sige job op, skifte branche og starte som selvstændig.

 

Signaturretter

Vafler er ikke blot et mellemmåltid for det belgiske folk – det er et nationalt klenodie. Hver region har sin opskrift, og de vogtes fra generation til generation. Casper Elbech har personligt hentet sin opskrift fra den østlige region af Belgien; Liège. Her er vaflen kendetegnet ved det perlesukker, der rulles i dejen og giver vaflerne den karamelliserede skorpe.

Præcis som i Liège kan Casper Elbechs vafler nydes både helt uden topping, med bærskum, belgisk chokolade eller med pocheret æg, sprød bacon og grøn karse strøget på toppen.

 

Betjening

Hos Liège er service og den gode historie i centrum – kom og få en snak og en ægte, belgisk smagsoplevelse.

 

Prisniveau

Hos Liège kan du få meget mere end blot frisklavede belgiske vafler. Det er både muligt at købe vafler til at varme derhjemme og belgisk perlesukker, hvis du har mod på at give dig i kast med vaffelbagningen derhjemme.

 

Også som take-away

Du kan nyde din vaffel ved langbordene eller nuppe et par stykker med hjem til dessert.