Pizza Adagio

 

Nej tak til hakket okse og våde ananas. Det er ingen hemmelighed, at meget etnisk mad er tilpasset de danske smagsløg. Sådan er det. Men det er synd og skam, da risikoen for at ligne hinanden er stor. Derfor er autentisk mad altid velkommen, hvis du spørger mig. Drop nu alle de mange forvirrende ingredienser, man fejlagtigt propper på en pizzabund. Hvis det er italiensk pizza så drop den søde ananas, den hakkede okse og den fede kebab. Det er lige præcis, hvad drengene på Adagio gør. De vil ikke gå på kompromis. Alt er hjemmelavet eller kommer direkte fra Italien.

 

Væk fra byens turistfælder

Adagio ligger i den mere rolige ende af åen. Her kommer ikke så mange turister, hvilket gør, at der er mere ro.

 

Aarhus Update skrev følgende i en anmeldelse:

 

Hvorfor mener vi, at Adagio gør det godt?

Af den simple grund at deres pizzaer smager godt, og det er gode råvarer, der er på dem. Udover det så er priserne hos Adagio ganske sympatiske. De er ærlige med deres mad, og intet er fejet ind under gulvtæppet. Eneste kritikpunkt var, at et par af pizzaerne var lidt for tykke. Pizzaer skal være tynde, hvis du spørger mig. Men resten var rigtig godt.

Der er en sjælden ro hos det lille pizzeria. Tiden går hurtigt, og folk snakker med hinanden. Man føler sig godt tilpas, og de er flinke til at fortælle om pizzaerne, og hvor råvarerne kommer fra. Så hvis du er til gode, italienske råvarer, tilsat god stemning og krydret med omhyggelighed, så er Adagio klart et sted, du skal besøge. Priserne er yderst sympatiske, og du får noget for dine penge. En stor anbefaling herfra!