Restaurant Koch

BRØDRENE KOCH’S MANIFEST

1  . Det er ikke kun et job vi har, vi lever & ånder for mad, vin & gæster…………..

2  . Kompromis vedrørende råvarer & gæstfrihed findes ikke hos os ………………….

3  . Dansk Tankegang & sæsonens varer er grundstenen i vores køkken ……….

4  . Grøntsager har en essentiel indflydelse på vore menuer …………………..

5  . Gæsten skal føle velbehag & afslappethed dog uden at røre en finger ………..

6  . Vi vil udvikle danske råvarer sammen med det bedste fra resten af verden…

7  . Vi følger ingen trends & Vi laver kun det mad vi selv kan lide at spise ………..

8  . Vi efterstræber at være blandt de allerbedste til det vi laver ……………………….

9  . Vi vil fremme dyrenes trivsel & bæredygtig production…………………………………

10.Vi vil kombinere højeste kvalitet med viden om sundhed & velvære……………

Restauranten er drevet af 3 madglade sønderjyske brødre, som gennem deres madfilosofi, ønsker at give gæsterne en stor madoplevelse. Brødrene ønsker at være en af verdens allerbedste restauranter, som kombinerer et gourmetmåltid med en afslappet og livsbekræftende tankegang.