Restaurant Ombord

Jægergårdsgade er uden tvivl en af de hyggeligste gader i Aarhus. Her er altid gang i den. På et gadehjørne, omgivet af grønne træer, ligger Restaurant Ombord. Bygningen, hvor Ombord ligger, er en gammel, smuk bygning, som man spotter med det samme. Da Ombord har et stort udeserveringsareal i solsiden, er der altid mange mennesker, som sidder ved bordene udenfor.

 

Et stykke Paris ombord

Stemningen på Restaurant Ombord har en del ligheder med caféerne og restauranter i Paris. Stilen og stemningen er franskinspireret. Her hersker en sjælden ro, og der er altid gæster i restauranten. Der er noget afstressende over Ombord. Man kommer helt ned i gear, og tiden flyver forbi. Ikke mindst hvis du har udsigt til Jægergårdsgade, hvor der er noget mediterende over at følge livet i gaden. Menukortet er ikke udpræget fransk, selvom der er et par franske klassiske retter på.

 

Her kan du dele – eller lade være

God mad med gode mennesker ved bordet kender vi alle. Sådan starter den kendte danske hygge for det meste. På Ombord laver de god mad. Som de selv siger, så laver de mad af den slags, der ikke kræver en doktorgrad i gastronomi, men bare almindelig appetit på livet. De serverer klassikere med lige præcis dét twist, der skal til for at overraske uden at chokere for meget. Meget af maden kan deles. Det er der i hvert fald lagt op til. Konceptet er godt, og det er hyggeligt at dele sin mad med andre.

 

Tapas-stil og a la carte

En typisk dele-menu består af 9 serveringer. De kommer i tre omgange på fade og i skåle, som man deler ved bordet. Prisen er 350 kroner per person, hvilket er en god pris for mad på det her niveau i Aarhus. Der er også større menuer med snacks og valgfrie oste eller desserter. Der er afstemte vinmenuer til maden. Det koster typisk 200 kroner per person for en tilhørende vinmenu.

 

Den store brunch

Restaurant Ombord laver uden tvivl den bedste brunch i Jægergårdsgade, hvis du spørger os på Aarhus Update. Til prisen slår den alt, hvad der ellers findes i det område. Prisen er 250 kroner, og det er inklusiv Cava, kaffe eller te og hjemmelavede safter. Det hele ad libitum. Det er lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 15.00, at Ombords store brunchbord finder sted.

 

Lykkes med det bedste fra to verdener

Maden er på et godt og stabilt restaurant-niveau. Alt er hjemmelavet, og niveauet er højt. Her er fokus på velsmag, men også nytænkning, hvilket klart set i deres 9-retters delemenu. Stemningen, udeserveringen, den afslappede tilgang til, at det skal være et hyggeligt og rart sted at være kommer fra caféerne. Derfor kan man sige, at Ombord har fusioneret det bedste fra caféerne og det bedste fra restauranterne. I Aarhus er de fleste caféer kendt for deres dårlige mad og madkvalitet. Men stemningen er ofte forrygende god. Restaurant Ombord er lykkes med deres koncept og har skabt en unik restaurant. Ingen tvivl om det.