Restaurant Royal

Aarhus’ svar på D’angleterre hedder Hotel Royal. Det er vartegnet i Aarhus, når vi taler om overnatning. Sådan er det. Alle kendte, inklusiv diverse megastjerner, bor eller har boet her – og spist i restauranten. Det fortæller også, at niveauet i orden. Der er noget storhed over det, når man træder ind i den store foyer. Historiens vingesus sidder her endnu. Den skal opleves.

 

Et frirum i en efterhånden hektisk by

Inde midt i det store hotel ligger en skjult oase. Intet mindre. En restaurant med sin helt egen historie. Ikke et udstillingsvindue som man alt for ofte ser. Her er fred og ro. Her kan du være dig selv. Ingen forstyrrelser. Et frirum i en efterhånden hektisk by. Hotellets restaurant hedder Restaurant Royal, og den ligger på 1. sal. I den ene afdeling er der udsigt til himlen, mens der i den anden afdeling er udsigt til Aarhus Domkirke.

 

Frokost og dansk smørrebrød

Restaurant Royal har åbent til frokost, og er et oplagt valg. Her kommer mange forretningsfolk, men også en del private som vil opleve Royals klassiske, danske smørrebrød. Råvarerne er de bedste, og stykkerne har moderne twist. Priserne er sympatiske, og du får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Se frokostkortet her:

 

A la carte restaurant

Restauranten har klassisk a la carte, med fokus på mad i gourmet-genren. Her er alle de klassiske serveringer, såsom pighvar, hummerbisque, rørt tatar af dansk okse, Tournado Rossini, Crepes Suzette og så videre. Vinen er også stilsikker. Her er en stort og bredt vinkort. Du kan både købe vin på glas, vinmenuer og selvfølgelig vin på flaske. Igen er priserne venlige. Umiddelbart ser bygningerne jo dyre ud. Men lad dig ikke snyde, for Restaurant Royal er langt fra dyr, sammenlignet med andre af byens bedste restauranter.

Se menukortet her:

 

Betjening med gæsten i centrum

På Restaurant Royal er et af målene at give gæsterne den bedste serviceoplevelse og betjening. Tranchering, flambering, ostevogn og dekantering er nogle af de ting, du kan opleve på Restaurant Royal. Det gamle tjenerhåndværk lever i bedste velgående på Royal. Her handler det om en ting, og det er tilfredse gæster. Det får man kun ved, at  have fokus på den gode betjening.