Supperiet

Supper til enhver smag

Veganske supper, proteinrige supper og fedtfattige supper. Supper til frokost, middag og dessert! I den gamle præstegård i Hundslund ved Horsens, tryller Nete Overgaard Holme friske råvarer om til velsmagende supper til enhver smag.

 

Signaturretter

Supperiet tilbyder ikke kun den klassiske hønsekødssuppe med kød- og melboller. De serverer både fyldig kylling/karry-suppe med kød og grøntsager, børnevenlig bolognese-suppe og velsmagende kartoffel/porre-suppe. Har du plads til mere, byder Supperiet også på søde dessertsupper. Prøv for eksempel en blommesuppe med appelsincreme og hvid chokolade eller sommerdesserten til børnene – jordbærsuppe med lækker is.

 

Betjening

Stemningen hos Supperiet er lidt ligesom hvis man var inviteret på besøg i den gamle præstegård. Der er både tid til lidt hyggesnak og mulighed for at få et godt tip med på vejen til serveringen af frostsupperne.

 

Prisniveau

Prisen for en portion suppe er 70 kr, og dertil kan du vælge forskellig slags toppings og lækkert brød – alt sammen hjemmelavet.

 

Også som take-away

Forelsker du dig i supperne, kan du købe en portion på frost med hjem og varme herligheden op til familiens aftensmad. 450 ml suppe på frost koster 45 kr og kommer i praktisk emballage.