SushiMania i Guldsmedgade

Med tre sushi-forretninger i Aarhus er SushiMania blandt de toneangivende i Aarhus og omegn. SushiMania i Guldsmedgade er en populær butik. Her er altid gang i den. Det er mest takeaway, som butikken gør i, men der er også siddepladser. Men størstedelen henter deres sushi som takeaway.

 

Danmarks hurtigste sushi som takeaway

SushiMania er effektiv. De ved, at vi kunder ikke har lyst til at vente halve og hele timer på vores mad. Derfor er konceptet, at man skal undgå ventetid, og det gør man hos SushiMania. Det, som ofte tager længst tid, er, at kunderne ikke kan bestemme sig for, hvilken sushi de gerne vil have. Det er ikke kokkene, som er hindringen. De er super effektive.

 

Sympatiske priser

Udvalget hos SushiMania er pænt stort. Ikke for stort, men de har et flot udvalg. Om du vælger deres bokse eller pick’n’mix, bestemmer du selv. Priserne starter med 6 kroner per stykke. Dog sælges stykkerne parvis, så du skal købe 2, og dermed bliver mindstepris 12 kroner. Ellers kører man med bokse hos SushiMania. Her koster en boks med 12 blandede stykker 100 kroner. Der er flere størrelser bokse, så hvis du har travlt, så bare vælg en af dem.

 

Høj etik og moral

Fisk kan være en ømtålelig størrelse, når vi taler om bæredygtighed. Hos SushiMania er moralen høj. De køber ikke truede fisk på nogen måde. Alle fisk er bæredygtige og certificeret. Det er værd at have med i sine overvejelser, når man køber sushi.

SushiMania elsker bæredygtige råvarer. De sælger sushi med god samvittighed. Det føles og smager bare bedre. De er bekendte med, at mange fiskearter er udrydningstruede eller fanges under frygtelige forhold. Det er et alvorligt problem, og SushiMania arbejder derfor dagligt på at gøre en forskel.

 

Asiatiske sushikokke

Her er ingen danske kokke, som prøver at efterabe asiatiske sushikokke, som har lavet sushi, siden de kunne gå. Sushien laves af uddannede asiatiske sushikokke, som har lært håndværket fra bunden. I Asien vel at mærke. Det har afgjort betydning for det færdige resultat. Kokkene kan du kende på, at de altid har pandebånd på hovedet. De sætter en ære i, at det sushi, de laver, er det bedste, de kan præstere.