//Det sker

Madklubben kommer, endelig, til Aarhus – mød dem på Klostertorv

Af Jan L. Pedersen

Siden efteråret 2015 har rygterne svirret omkring Madklubbens planer for at åbne i smilets by. Selv om vi nu snart skriver efteråret 2016, er der på ingen måde lagt låg på drømmen om en restaurant i Aarhus. Madklubben vil blot være helt sikre på, at de kommer til byen med de rigtige mennesker. Men også at finde den rigtige placering, og med det rigtige koncept.

 

Ingen kopiering af københavnerkonceptet

Folkene bag Madklubben ønsker, at Madklubben Aarhus skal blive til i en dialog med aarhusianerne. De vil ikke bare kopiere et københavnerkoncept i troen på, at vi ved præcis, hvordan alting skal gøres i det jyske. Madklubben Aarhus skal ud og snakke med deres fremtidige gæster og lytte til deres ønsker og idéer. De skal også finde de bedste lokale leverandører og ambassadører.

 

Det starter som pop-up restaurant

Mens den endelige åbning af en rigtig restaurant først vil finde sted i 2017, har Madklubben allerede nu indgået et samarbejde med de kulturelle iværksættere fra Culture Works. De kender om nogen det aarhusianske kulturlandskab, og i fællesskab bringe Madklubben til byen, som en pop-up-restaurant i forbindelse med Aarhus Festuge 2016. Madklubben Popup vil fortolke deres mad om til streetfood i de tre dage de er her.

 

Folkelig hygge og gadegastromi

Det sker på Klostertorv, der under festugen omdannes til ”Cluster Square”: Et magisk sted med oplevelser skabt i samspil mellem byens kreative aktører og borgerne selv. Programmet står blandt andet på live-musik, sportsturneringer, folkelig hygge og gadegastromi. Madklubbens pop-up falder i sidstnævnte kategori, når vi joiner festen på Cluster Square torsdag den 1., fredag den 2. og lørdag den 3. september.

 

Madklubbens favoritretter fortolket som gademad

Glæd dig til at smage et udvalg af Madklubbens favoritretter fortolket som gademad, og giv selv dit bud på, hvad Madklubben Aarhus skal servere i fremtiden. Alle besøgende får nemlig lov til at skrive netop DERES livretter på facaden af Madklubbens mobile køkkenvogn ved hjælp af sprittuscher. Herefter tages de bedste idéer og ønsker med tilbage til København, hvor Madklubben skal færdigtilberede konceptet til Madklubben Aarhus.

 

Hvad: Madklubben x Culture Works pop-up restaurant

Hvor: Madklubben Popup er på ”Cluster Square”, Klostertorv i Aarhus

Hvornår: 1., 2. og 3. september – endelige åbningstider offentliggøres op til eventet

 

Hvor meget: Priser fra 50 kroner

Hvordan: Alle er velkomne. Facebookevent går online tirsdag den 9. august kl. 12.00

 

Madklubben popup i Aarhus

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle