Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Madmægleren.dk – en ny type “mægler” har set dagens lys

Af Line Ingwar Karlsen

Alle kender til ejendomsmægleren, børsmægleren, forsikringsmægleren eller konfliktmægleren. En mægler er en neutral person, som er en slags mellemmand mellem to parter. Ofte en køber og sælger. En madmægler har nu set dagens lys. Madmægleren.dk hedder firmaet. Det er den tidligere restauratør, Daniel Busch, som står bag. Han skabte blandt andet Den Lille Kro og Krofatters Mad-og Ølbar, som lavede dansk tapas og efterfølgende navngav det dapas.

 

Tid er penge – for de fleste

I mange firmaer er det sekretæren, chefens højre hånd, firmaets faste festabe eller et festudvalg, som står for firmafester, jubilæer, kundearrangementer, julefrokoster og så videre. Og hvem er det lige, som skal finde mødelokaler, restauranter, kursussteder eller hoteller? Ofte er det personer, som gør det ved siden af alle mulige andre opgave. Altså ikke dem som nødvendigvis ved noget om det. Men uanset hvad, så er det firmaernes dyre lønkroner. Det næste er, at når der skal tales om mad, pris, antal retter, vin og andre drikkevarer, så er det den/de samme personer, som, også, gør det. Det går nogle gange godt, men andre gange skidt. Daniel Busch kender branchen efter 20 år i den. Det gør, at han ved, hvem der kan levere varen, og hvem der ikke kan. Det er den erfaring, som Madmægleren.dk bruger i rådgivningen.

 

Hvem gider dårlige oplevelse?

En stor del af de restaurantoplevelser, som ikke lykkes, skyldes dårlige kokke, dårlig mad, sløve og selvoptagede tjenere eller manglende research fra gæsternes side. Det sidste kan gæsten selv gøre noget ved – eller lade andre gøre for sig. Hvis du er vegetar, er det nok ikke så smart at vælge en restaurant, som har fokus på kød.

Daniel Busch kender godt til, når gæsterne regner med noget andet, end det restauranten står for. Det er ikke rart. Hverken for restauranten eller gæsterne. Derfor er idéen med en madmægler en løsning. Her kan man forventningsafstemme, så misforståelser undgås.

 

Grundigt forarbejde er lig med et, mere, sikkert valg

Der er ikke så meget, som kommer af sig selv. Det kræver research eller gode rådgivere. Hvis man er syg, går man helt naturligt til lægen. Men hvis du skal holde en fest eller skal ud at spise med fodboldholdet, så er det ikke naturligt at søge rådgivning. Ofte er det også sparsomt med research, inden man, ofte, vælger et tilfældigt sted. Madmægleren.dk har en bred vifte af samarbejdspartnere. Så her får du mulighed for at vælge mellem det, som passer ind til dine ønsker. Ofte får du også nogle muligheder, som du ikke anede eksisterede. Men mest af alt, får du en uvildig rådgivning, hvor du helt frit fra leveren kan tale om forventninger, priser, niveau og ønsker.

 

Det behøver ikke være kompliceret

HAt vælge det rigtige sted til din frokost, middag eller arrangement kan være en længere proces. Men det behøver det ikke at være. Hvis du er rimelig klar over tidspunkt, antal deltagere, prisniveau, så kan du få nogle hurtige råd. Madmægleren.dk kan, for det meste, hjælpe dig inden for 24 timer. Selvfølgelig afhænger det af, hvor stor og kompleks din forespørgelse/opgave er.

 

Det handler om tillid

Madmægleren.dk er en relativ ny forretning. Idéen er god. Det går godt. Kunderne har taget konceptet og muligheden til sig. Daniel Busch og crew planlægger alt, fra I ankommer, til I går hjem. Madmægleren.dk er i direkte dialog med restaurantchefen, køkkenchefen og oftest også restauratøren. Det gør, at madmægleren har ansvaret for, at du får den oplevelse, du har aftalt. Hvis noget, af en eller anden grund ikke er som aftalt, så er det Madmægleren.dk, som tager diskussionen med restauranten eller konferencestedet, og ikke dig selv.

 

Hvad koster det så?

Ja. Alting har sin pris. Det er et faktum. Men, alt andet lige, vil din pris være lavere, hvis du samarbejder med Madmægleren.dk. Grunden er enkel. Det er restauranterne, som indirekte betaler det, som madmægleren skal have. Ofte drejer det sig om nogle procenter af din regning. Så det betaler/mærker du ikke. Rådgivningen er dermed i princippet gratis for os kunder.

 

Hos Madmægleren.dk er antallet ikke afgørende

Umiddelbart kan man godt sidde med en fornemmelse af, at der skal en vis volumen til, når man går i lag med en madmægler. Men det er ikke tilfældet. Det kan være alt fra 8 til 5000 personer. Ved større selskaber vil Daniel Busch selv være på stedet fra start til slut. På den måde er du garanteret, at alt er som aftalt under hele arrangementet. Det er Daniel Buschs ry og renommé, som står på spil, hvilket gør, at Madmægleren.dk vil gøre alt, hvad der står i deres magt for, at gæsterne får en så god oplevelse som overhovedet muligt. Og at alt det, som er aftalt, også klapper. Vi gæster, eller kunder, sparer både tid og penge, hvilket ikke er helt uvæsentligt. Du kan kontakte Madmægleren.dk på mail: danielbusch@vaerten.dk eller telefon: 40 80 30 70. Det gælder også restauranter som gerne vil vide mere om samarbejde.

 

Du kan se mere om, hvad Madmægleren.dk kan tilbyde her:

 

Madmægleren.dk

Del artikel

Andre læser også