//Det sker

Mangfoldig fællesspisning med Jacob Bundsgaard

Af Redaktionen

Vi udvikler vores by i fællesskab. Sådan lyder budskabet fra Aarhus-borgmester, Jacob Bundsgaard, og derfor inviterer han aarhusianerne til fællesspisning den 7. november. ”Vi skal være sammen om at skabe et bedre Aarhus. Det kræver, at vi mødes og tager dialogen. Derfor inviterer vi aarhusianere, der har noget på hjerte, til at spise med og til at diskutere byens udvikling,” siger han.

 

Ikke hos Aarhus Street Food – men på Savvaerket 

Fællesspisningen kommer til at foregå i Savvaerket i Højbjerg. Tidligere blev det meldt ud, at arrangementet skulle foregå hos Aarhus Street Food. Det er ikke tilfældet. Sidste år trak lignende arrangement i Turbinehallen fulde huse, hvor mere end 400 borgere mødte op for at dele deres meninger og idéer til, hvordan vi kan udvikle Aarhus. Jacob Bundsgaard håber at se ligeså mange veloplagte aarhusianere i år.

 

”Det bliver en mangfoldig aften, hvor vi lærer hinanden bedre at kende og mødes på tværs af alder, kultur og holdning. Medborgerskabet er vigtigt for Aarhus. For et godt medborgerskab består af gode relationer. Dem skaber vi ved at være sammen, så hvorfor ikke også gøre det over noget lækker mad,” siger borgmesteren.

 

God mad og drikke krydret med politik

Udover lækker mad og drikke fra Spiselauget, skal der snakkes politik. Der er åbnet op for, at man kan få afløb for alle sine gode idéer. Har man mere lyst til at være med på en lytter, er der også plads til det. For Jacob Bundsgaard handler det om at inddrage borgerne i den politiske debat. ”Vores ambition er at genstarte den politiske debat. Vi vil flytte den politiske samtale væk fra de lukkede kontorer, de unuancerede politiske boksekampe i medierne og ud i det åbne rum til middagsbordene og på arbejdspladserne. Vi skal dyrke den gode politiske diskussion, der får blodet til at suse lidt hurtigere rundt i kroppen og bringe smil frem på læben. Det handler om, at vi skal være sammen om Aarhus.” siger han.

 

Fakta:

 

Hvor:

Savvaerket, Søren Nymarksvej 8A, 8270 Højbjerg

Hvornår:

7. november fra klokken 18.00-21.00

Hvordan:

Billetten koster 75 kroner og dækker mad samt én genstand – enten med eller uden alkohol. Du kan købe billetten på følgende link: 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle