//Det sker

Markedsdag i Jægergårdsgade lørdag den 6. maj

Af Redaktionen

Lørdag den 6. maj summer Jægergårdsgade igen af aktivitet når den årlige markedsdag løber af stabelen fra kl. 10.00 til 22.00. I den forbindelse er gaden spærret for kørsel fra Frederiksgade til M. P. Bruunsgade, og bliver for en dag forvandlet til en gågade, hvor butikkerne, restauranterne m.m. rykker ud på gaden. Og i år har vi udvidet Markedsdagen, så markedsstemningen bevæger sig over i hyggelig streetfood stemning  om aftenen. Ud over den gode stemning vil du her finde mad, drikke og hyggemusik, når gadens restauranter, cafeer, værtshuse og barer holder åbent på gaden til kl. 22.00.

 

  • Dagen starter kl. 10.00 med at SchweizerBageriet uddeler 100 rundstykker til første fremmødte. Hele dagen igennem vil der være spændende boder  på gaden, og caféer og restauranter serverer alverdens lækkerier. Ligeledes vil der være loppemarked hele dagen, lokale beboere sælger lopperne.
  • Den Jyske Pigegarde spiller i gaden mellem kl. 12.00-13.00. Kl. 14.00 får vi besøg af FUCKING SKAK med Rune Friborg som præsentere: Jonas Bjerre, 12 år gammel og verdens andenbedste skakspiller I sin aldersklasse – kig forbi og prøv kræfter med ham. Eller få nogle tips og triks af FUCKING SKAKS undervisere.
  • Markedsdagen i Jægergårdsgade byder også på modeshow kl. 11.30 og 13.15. Det er GO og Strikkepinden og den lille Zebra, der viser kollektioner frem.
  • Der vil der være Tombola med masser af skønne gevinster fra gadens butikker, restauranter m.m.
  • Der kommer besøg af unge gøglere som vil male smukke, sjove og farlige ansigter på børnene.
  • Aarhus Lindy Hoppers kommer og danser swing dance kl. 14.00.

Jægergårdsgade har de seneste år udviklet sig til en hyggelig indkøbs- og spisegade. Der kommer hele tiden nye specialbutikker og caféer til. Efter en pause genoptog gadeforeningen for 6 år siden markedsdagen, og eftersom det har været en stor succes,  er det nu også blevet til en rigtig god tradition.

Foreningen håber på stort fremmøde til en hyggelig dag i Jægergårdsgade.

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle