Cava ad libitum med krabbeklør
//Det sker

MasVino Vinbodega – slår dørene op for Cava ad libitum med krabbeklør

Af Jan L. Pedersen

Krabbekløer i rigelige mængder, og al den Cava du kan drikke til kun 245 kroner per snude, er et tilbud, som uden tvivl trækker gæster. En af byens velbesøgte og gemte vinbarer, MasVino Vinbodega, åbner op for et nyt og festligt tiltag. Det sker hver onsdag – og det med de friske krabbeklør er vel også et påskud til at drikke bobler midt på ugen.

 

Krabber og forår hænger sammen

Holdet på MasVino elsker bobler og skaldyr, og findes der en bedre måde at fejre forårets kommen, end med cava ad libitum og krabbeklør i lange baner? Nej, umiddelbart ikke. Derfor er der købt pivfriske krabbeklør ind. De lander på vinbodegaen i løbet af onsdag.

Cava ad libitum med krabbeklør

Tilbagevendende begivenhed

Hver onsdag mellem 19.00 og 21.00 holder vi en hyggelig fest til 245 kroner pr. snude. Det bliver uformelt og afslappet, så kom og tag plads ved langbordet. Du møder med garanti nogle mennesker, som også elsker livet og Aarhus. Muligheden for at få en lille skid på med hagesmæk og hammer, krabbekløer og Cava er i hvert fald til stede. Første gang, at du kan opleve Cava og krabbeklør er onsdag den 5. april klokken 19.00.

 

*Pladsreservation påkrævet på telefon 20 89 61 96 eller 25 25 10 55

* Der serveres hjemmebagt surdejsbrød og aioli til krabberne.

 

MasVino Vinbodega

Klosterport 4b
8000 Aarhus
Læs mere om MasVino Vinbodega

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle