Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

MellemRum hæver overliggeren – ansætter mesterkok

Af anders@sommersangdigital.dk

En af de unge og meget ambitiøse kokke, Mikkel Laursen, som sidste år fik en andenplads i konkurrencen, Årets Kok 2014, bliver nu ansat på MellemRum. Mikkel Laursen har en fortid på Frederikshøj, Varna og Martino, inden han nu, er tiltrådt som køkkenchef på Restaurant Mellemrum. Mikkel Laursen er også fast mand på Den Danske Kokkelandshold, og er igen i år udtaget til finalen til Årets Kok 2015.

Med ansættelsen af Mikkel Laursen, vil maden på MellemRum får et nyk op ad rangstigen. Dermed ikke sagt, at maden ikke har været god på MellemRum, for det har den, men det er da klart, at når man ansætter en profil som Mikkel Laursen, så kan det kun blive bedre.

 

Nye retter og mere kreativitet

Restauratør-makkerparret, Kim Thygesen og Allan Juhl Thallaug, er enige om, at med ansættelsen af Mikkel Laursen, har de gjort et scoop. Vi er meget glade for at kunne tiltrække profiler som Mikkel. Det er ikke hver dag, vi støder på så dygtige, sympatiske og kreative kokke, så derfor gælder det om at udnytte Mikkels talent, fortæller Allan Juhl Thallaug. Hans makker, Kim Thygesen tilføjer, ”Med Mikkel har vi i hvert fald fået trøfler i huset. Det kan smages og duftes, at Mikkel er glad for det underjordiske guld. Men ud over det, så er Mikkels opgave at forny vores køkken og holde prisniveauet der, hvor det er nu. Så der kommer ikke prisstigninger på maden, selv om det måske var oplagt, men niveauet på maden vil helt klart stige.”

 

Mad du kan se og smage

Mikkel Laursen er ikke den type kok, som laver små retter. Hans stil er, at du skal kunne smage maden, og se hvad der er på tallerkenen. Så vi gæster skal ikke være bange for, vi ikke bliver mætte, så de store portioner på Mellemrum fortsætter. Men vi må forvente, at kreativiteten og skarpheden vil blive større, da Mikkel Laursen bruger stort set alt sin tid på mad og kokkekonkurrencer. Det må kunne ses og smages. Vi ser ofte, hvad de unge og ambitiøse kokketalenter kan gøre ved et køkken – og det er ikke så lidt.

 

Vinkortet har fået en renovering

MellemRum har i mange år selv importeret deres egen vin, men det er aftagende. Så Allan Juhl Thallaug og Kim Thygesen har nedprioriteret den del af deres forretning, så der er åbnet op for vine fra andre vinfirmaer. Så flere og bredere vinsortiment. Det ser vi frem til at teste. Ud over det, så er lokalerne på MellemRum blevet malet og shinet op. Indretningen og udsmykningen har også fået en tur. Man kan godt sige, at med ny køkkenchef, nye menuer, nyt og bedre vinkort, nymalede lokaler og nyt inventar, så er der taget hul på foråret på Restaurant MellemRum.

Skrevet af JLP

 

Restaurant MellemRum

Fredens Torv 2

8000 Aarhus C

Email: info@restaurantmellemrum.dk

Telefon: +45 86 17 18 38

Link til hjemmeside

 

Del artikel

Andre læser også