Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Meyers kan noget med svin

Af anders@sommersangdigital.dk

Meyers har en stor bod lige ved Stjernescenen med et bredt udvalg af både sandwich og varme retter samt søde sager. På trods af, at der er godt gang i biksen, er betjeningen meget hurtig. Vi får derfor hurtigt bestilt en flæskestegssandwich, som er klar med det samme. Det er god service.

Meyers på Smukfest16

Meyers kan noget med smag

Vi får udleveret en stor og flot sandwich. Vi opdager hurtigt, at det ikke er en klassisk kamsteg med svær på, men derimod er sværene pillet af og stegt til flæskesvær, som er lagt løst i sandwichen. Flæskesværene er stegt i svinefedt og smagte meget igennem af gris og svinefedt. Også for meget. Hvis man får en bid, hvor der ikke er kamsteg, så overdøver flæskesværene alt andet. Det smagte dog fint sammen med stegen.

Indbydende flæskesteg

Når sværen nu er pillet af, burde alt fokus være på at få et stykke saftigt kød, men her er der altså gået noget galt, for kødet er desværre tørt. Det er til gengæld godt krydret med salt og peber. Til den tørre kamsteg er der heldigvis en sennepsdressing, hvilket er ret lækkert. Derudover er der hjemmelavet rødkål, som har en virkelig god smag. Den er tilpas sød og krydret og smager slet ikke af eddike. De har været rundhåndet med både rødkål og sennepsdressingen, hvilket dominerer ret meget i sandwichen.

 

Vi finder endvidere syltede agurker, som har et godt knæk og en god syre samt skiver af sprød æble, som giver en frisk sødme til sandwichen.

 

Lidt mere fokus på helheden

Vi er ikke oppe at ringe over fyldet, men når det kommer til brødet, er det en helt anden sag. Det er en varm ølandshvedebolle med en god sprød skorpe. Vi var overbeviste om, at den var lavet på surdej, men dette afkræftede den venlige betjening. Surdej eller ej så var brødet helt fantastisk. Alt i alt en god flæskestegssandwich, men man skal ikke gå efter den for flæskestegens skyld. Brødet er derimod et kæmpe trumfkort.

Menutavlen hos Meyers

“Sødt og kager” hos Meyers

En kæmpe fordel ved at indtage sin mad ved Meyers er deres dessertkort. Det betyder nemlig, at man kan få sødt efter maden, og det går du sjældent galt i byen med. Vi besluttede os derfor til lidt dessert efter at have indtaget vores flæskestegssandwich.



Chokoladebrownie med saltkaramel

Der var i alt fem ting under “Sødt og kager” på menukortet, og de lød alle meget fristende. Vi endte imidlertid på en chokoladebrownie med saltkaramel. Igen er der hurtig betjening, og vi får straks udleveret et aflangt stykke brownie med både flydende karamel og hakkede valnødder på toppen. Forventningerne er på dette tidspunkt skyhøje, og vi kan ikke vente med at sætte tænderne i kagen.

Meyers bagværk

Brownie “to die for”

De bliver heldigvis mødt til fulde, fordi træk mig nu baglæns ind i fuglekassen, hvor var det en god kage. Når man tager den første bid, breder den lækre smag af saltkaramel sig med det samme i hele munden. Smagsoplevelsen var intet mindre end fantastisk, og den blev blot forstærket af den flydende karamel på toppen, som var helt to die for.


Så var kagen desuden klistret på den helt rigtige måde, hvor den hænger en anelse fast i ganen, men uden at være hverken klæg eller smattet. En relativt let brownie, som ikke var helt så kompakt, som de nogle gange kan være. Der var heller ikke den nærmest ubagte midte, som ellers ofte ses i brownies. Det fungerede rigtig fint, idet Meyers stadig havde formået at få den lidt klistrede fornemmelse af brownie med.

Stykket var ikke vildt stort, men det passede super fint, og var tilpas til at få tilfredsstillet den søde tand. Prisen for et stykke er 25 kroner, og det finder vi helt rimeligt. En helt igennem anbefalelsesværdig oplevelse. Prøv det!

 

 

Del artikel

Andre læser også