Michelin og Bib Gourmand rykker på landet!

Det bliver med benene helt nede på jorden og fingrene langt nede i mulden, når Michelin og Bib Gourmand kokkene fra restaurant Domestic og Hærværk i juli måned rykker på landet nærmere bestemt til Brandbygegaard for 3. år i træk.
Konceptet er enkelt og helt jord til bordnært. Råvarer fra gården, høstet af kokkene selv, suppleret med gode ting fra andre små producenter i området, bliver på afslappet og uprætentiøs vis forvandlet til den ene overflod af smag efter den anden. Den gode friskhøstede råvare er i centrum, fulgt af respektfuld og nænsom tilberedning. Til frokost vil en dejlig 3 retters menu  kunne nydes for 200,- og til aften er der 5 retter for kun 350,- kr. Menuerne skifter juli måned igennem efter råvarernes modning og kokkenes humør.

 

Gårdens egne drikkevarer

Til maden serveres gårdens egne bobler, vine, øl og saft, som alt sammen er blevet til på stedet. Naturligvis dyrket både ekstensivt og sprøjtefrit på den økologisk drevne gård, hvor Lone Vitus og Søren Kvist, bedre kendt som Lone Landmand og Søren Sørøver huserer.

 

Maden bliver serveret i ren Morten Korch idyl med udsigt til vinmark, køkkenhave og den gamle 4-længede gård. Hvis regnen sætter ind, eller den danske sommeraften bliver for kold, rykker serveringen ind i den rummelige trælade, hvor store rundborde under gamle lysekroner sætter rammen for en fantastisk aften med livemusik fredage og lørdage.
Norton på Brandbygegaard
Vi er på landet og transporten derfra er ikke så enkel sidst på aftenen, så gården stiller naturligvis en græsmark til rådighed for dem, der ønsker at overnatte i medbragt telt eller campingvogn.

 

Åbningstiderne i sommerresturanten er følgende – frokost onsdag til søndag og aften onsdag til lørdag. Første åbningsdag bliver fredag d. 30 juni og herefter juli ud.

 

Adressen er Brandbygegaard, Alrøvej 77, 8300 Odder og der kan bookes bord på facebooksiden “Sommer på landet med Restaurant Domestic og Hærværk” eller på 71 54 15 15 allerede nu, så planlæg din tur ud i sommerlandet allerede nu.

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar