Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mød grønlandsk topkok på Frederiksgade 42

Af Line Ingwar Karlsen

Så har du muligheden for en hel unik madoplevelse. Det sker i et samarbejde med Frederiksgade 42 – Spisestedet – og Det Grønlandske Hus i Aarhus. Grønland har nogle råvarer at byde på, som er helt uden for kategori. Det er dog mest fisk og kød. Pudsigt nok er Frederiksgade 42 mest kendt for deres grønne køkken. Der er lagt i gryden til en spændende oplevelse, når der kommer grønlandske råvarer på bordet i Frederiksgade 42.

 

Inunnguaq Hegelund er navnet

En af Grønlands bedste kokke er inviteret til Danmark. Inunnguaq Hegelund og holdet bag Frederiksgade 42 vil sammen lave nogle helt specielle menuer, med fokus på moderne, grønlandsk gourmetkøkken og grønlandske råvarer. Dertil kommer der danske grøntsager, som i ugens anledning får et grønlandsk twist. Emnet omkring hvilke grøntsagsretter man kan lave på Grønland, er der gennem tiden joket med, men nu må vi jo se, hvad en af Grønlands bedste kokke kan få ud af det danske grønt. Måske kan han lære noget af kokkene hos Frederiksgade 42. Det er nærliggende at tro.

 

Er her kun i fem dage

I fem dage vil restaurantens gæster opleve, hvad der sker, når Grønlands bedste kok og holdet bag Frederiksgade 42, leger sammen. Det starter den 1. november og slutter igen den 5. november. Du kan booke bord fra klokken 17.00 og til klokken 21.00.

 

Der bliver rift om pladserne, så hvis du vil være sikker på en plads, så book et bord her: 

 

Priserne per person er:

5 SMÅ DELERETTER

Måltid 248 kroner

2 Glas vin 168 kroner

 

7 SMÅ DELERETTER

Måltid 328 kroner

3 Glas vin 248 kroner

 

9 SMÅ DELERETTER

Måltid 388 kroner

4 Glas vin 298 kroner

 

Du kan følge med på den her facebook side:

 

Dinnerbooking_AarhusUpdate-bannerreklamer_3_930x180

Del artikel

Andre læser også