//Det sker

Kulturåret er gået i gang – morgenbuffet til 17 kroner

Af Redaktionen

I anledning af kulturåret har Cafe Ziggy og Cafe Sidewalk tilbud på deres populære morgenbuffet. Kulturåret er gået i gang, og det ønsker Christian Seland – ejer af Cafe Ziggy og Cafe Sidewalk – at fejre, så i marts og april måned vil de to cafeer have tilbud på den populære morgenbuffet. Tilbuddet gælder fra i dag og frem til den 30. april 2017.

 

Spis løs for 17 kroner

For 17 kroner kan du spise løs af lun leverpostej, græsk yoghurt, frisk frugt, hjemmelavet müsli, smilende æg, pålægschokolade, pålæg som fennikel salami og kyllingebryst, ost, brie, marmelade, kiks, knækbrød og hjemmebagt mørkt og lyst brød.

Christian fortæller omkring tiltaget, “Jeg elsker Aarhus og kulturlivet, og jeg glæder mig til at se, hvad kulturåret har at byde på. Ziggy og Sidewalk har i mange år været en del af det aarhusianske byliv, og derfor skal vi selvfølgelig være med til at fejre, at Aarhus nu er kulturhovedstad. Derfor har jeg besluttet at køre et Aarhus2017-tilbud på vores populære morgenbuffet”

Cafe Ziggy og Cafe Sidewalk har eksisteret i en del år og har gennem tiden budt på hyggelig cafestemning og god mad til prisen. Særligt de to cafeers morgenbuffet har trukket folk til i de tidlige timer.

Tilbuddet på morgenbuffet til 17 kroner gælder alle hverdage i marts og april måned på begge cafeer: Cafe Ziggy Tordenskjoldsgade 96, 8200 Aarhus N og Cafe Sidewalk, Åboulevarden 58, 8000 Aarhus C.

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle