Fra Mormors Køkken til Mumbai: Nye køkkener på Aarhus Street Food

Aarhus Street Food får endnu mere mad at tilbyde, når der tirsdag er container-ryk-ind i den gamle garage. Planen er, at containerne allerede står klar som køkkener i næste uge.

 

Syv nye køkkener

Du har måske været hele vejen rundt, og måske har du også fundet en favoritret. Men nu har du udsigt til at få varieret din kost en smule. Syv nye køkkener slår nemlig dørene op på Aarhus Street Food inden for den nærmeste fremtid. De første køkkener slår dørene op i næste uge. Vi er virkelig glade for, at få endnu mere at tilbyde aarhusianerne. Og så er vi rigtig glade for, at de nye køkkener tilbyder noget helt andet end vores eksisterende køkkener. Det er super fedt med noget forskelligt, siger Britt Vorre, administrerende direktør for Aarhus Street Food.

 

De nye køkkener kommer til at servere indisk mad, klassisk mormormad, amerikansk sydstatsmad, salater, cheesecakes, friskpresset juice og creme brulee donuts.

 

Mormors gryder skuffer aldrig

Søren Klejnstrup er manden bag den nye stand med mormormad, Mormors Køkken. Her kan du finde tarteletter, boller i karry, stegt flæsk med persillesovs, mørbradgryde og alle de andre klassikere, som du kender fra bedstemors køkken. Det er det, der mangler. Noget traditionelt dansk mad, der mætter. Og så er der jo ikke noget, der slår mormors mad, siger Søren Klejnstrup.

 

Mormormad kommer til at have udskiftning i deres retter, så du oplever altså ikke alle de danske klassikere på én gang, men du kan opleve dem løbende, som der bliver skiftet ud på menukortet. Det er nok også bedst for vægten, at der ikke er tarteletter på menuen hele tiden…

 

Indisk, amerikansk og cheesecake

Samtidig med Søren Klejnstrups bod klapper også en indisk stand lugerne op. Ved ExpatMeals, som stedet hedder, kan du blandt andet få biryani, daal og andre indiske specialiteter.

 

Også Amerika bliver repræsenteret på Aarhus Street Food. Det sker blandt andet i form af lækker, velkrydret sydstatsmad ved American Streetfood. Sydstatsmaden kan passende rundes af med en bid af den klassiske dessert cheesecake, der bliver stanget over disken i boden Cheesecaken.

 

Skulle du have lyst til noget mad, der ikke gør, at kostvejlederen sender dig skæve blikke, så kan du kigge forbi standen Chopped Salad, der sælger salater. Du kan også svinge forbi Juicen og få et skud vitaminer i flydende form med en friskpresset juice. Du kan også runde hele måltidet af med en gang creme brulee-donut.

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar