Mr. Mums – god mad, bedre øl og sløv betjening

Mr. Mums i Jægergårdsgade er blevet et populært sted at hente sin mad. Vi valgte dog at spise vores mad inde i caféen, hvor der er få borde men ganske hyggeligt.

 

Det er god mad, men uden fine fornemmelser. Kendte klassikere lavet af sæsonens råvarer og fortolket a la mums. De mange farver fra salat og grønt i disken fanger øjet, når man træder ind i caféen. Ud over salater er der forskellige sandwich, tapas, suppe, brunch og en frokostanretning at vælge imellem. Hver dag har Mr. Mums dagens ret fra 70 kroner.

Mr. Mums

Vi valgte signaturretten, en hjemmelavet bøfsandwich, til 80 kroner. Den er fast. Men det har intet med en traditionel dansk bøfsandwich at gøre. Der kan købes kartofler til. Vi valgte den nu uden.

Bøf i sandwich på Mr. Mums i Jægergårdsgade

Burger er lige, hvad det er

Ret hurtigt blev der serveret en rygende varm hakkebøf, der desværre var skamstegt. Den kom med bacon, bløde løg, cheddarost, salat, syltede rødløg, agurk, bagte tomater, urter og var smurt med mayo og pesto.

Bøfsandwich på Mr. Mums i Jægergårdsgade

Bollen var hjemmebagt, sprød og med gods i. Salaten var frisk og sprød, og de syltede rødløg og bagte tomater var helt suveræne og gav god syrlighed og smag til bøffen.

Knastør bøf på Mr. Mums i Jægergårdsgade

Tænkt over drikkevarerne

Udvalget af drikkevarer er fint på Mr. Mums. Der er forskellige slags saft og øl. Vi valgte to øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri. Gårdbryg og Belgian Brown. To dejlige øl der kan nydes alene eller til mad. 35 kroner var prisen for disse øl. Hver en krone værd. Gårdbryggen er en lidt stærkere pilsner på 5,2%. Den var forfriskende med en mærkbar snert af humle.

Øl på Mr. Mums i Jægergårdsgade

Brown ale er belgisk humle, der er fuld af smag og let drikkelig. Den passer godt som hyggeøl og til mad. Dog en lidt heftig øl på 6,7%.

 

Kø og laaang ventetid, grænsende til det uforståelige

At stå i kø efter mad er sjældent en god oplevelse. Desværre var det, hvad vi oplevede og hørte kunderne klage over. Men personalet snakker, og forklarer kunderne om deres menuer, og ikke mindst hvor lang tid det tager at lave maden. Ekspeditionen var for sløv. At en omgang tapas tager en time at lave, forstår jeg ganske enkelt ikke!

 

Prisen

Vi betalte 230 kroner for to bøfsandwich og to øl. Vi var fint mætte og en ok pris, selv om bøfsandwichen ikke får topkarakter.

 

Vurdering

Alt i alt har vi respekt for Mr. Mums, og det de laver. Det er friske råvarer, fint anrettede mad og der er flere muligheder for gæsterne til at få en god aftenret med hjem. Men at ekspeditionen foregår i et moderat jysk tempo på kanten af det sløve holder ikke. De skal op i gear.

Det er her også vigtigt at informere om, at flere retter tager op til en time at gøre klar, og noget skal bestilles dagen inden. Bøfsandwichen, som vi her anmelder, havde sine momenter og generelt god smag. Friskheden, og at der er gjort noget ekstra ved tomater og løg, tæller helt klart op i anmeldelsen. Fremover vil vi anbefale at stege bøffen mindre, så den bliver saftig og smagfuld. Knastørt kød er ikke godt for nogen er min påstand.

 

Mr. Mums

Jægergårdsgade 12
8000 Aarhus C
Telefon: +45 28 30 09 20
Åbningstider
Mandag – søndag fra 9.00-20.00

 

803x180-ovb

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

3 kommentarer til “Mr. Mums – god mad, bedre øl og sløv betjening”

 1. Freja

  Hej ?
  Jeg vil gerne lige påpege at Mr mums hverken er en cafe eller en restaurant og det er derfor de har ventetid på f.eks tapas, det er vel meget normalt, jeg kender ihvertfald ikke nogen restauranter hvor maden er klar lige når man kommer/ringer. Også ved man da også bare at maden er frisklavet! Hos Mr mums er det da næsten umuligt ikke at være lidt ventetid/kø, da man som kunde jo selv er med til at bestemme hvad der skal i ens mad. Træls med jeres bøfsandwich, det har jeg dog aldrig oplevet. Vil lige påpege at det mad som skal bestilles dagen før er selskaber og lignende.
  Det skal ikke forståes som en sur kommentar, det virkede bare som om i ikke havde forstået deres koncept
  Ha en god weekend ?

  Svar
  • Redaktionen

   Hej Freja

   Vi har spist hos Mr. Mums mange gange. De er på mange område rigtig gode. Dog er forretningen i Jægergårdsgade en lille café i vores bog. Bøffen er, desværre, altid tør. Jeg har spist den plus 10 gange. Ventetiden er meget lang. Personalet er god nok sløve. Det er som om de er ligeglade med kunderne. Lidt synd, for det laver noget godt mad – overordnet set. Deres sandwich er konge – men det var ikke dem som vi anmeldte. Vh Jan

   Svar
 2. Jens

  Mr Mums i Jægergårdsgade, er ikke en cafe eller restaurant, det vil jeg give Freja ret i (en af de sløve piger i butikken hedder også Freja, sikkert et tilfælde), da alle deres “lækker” ting kommer fra frost eller er resterne fra deres butik i Højbjerg, som bare varmes op i Jægergårdsgade. Så det tætteste man kommer på, er en tankstation, da de også bare varmer alle deres ting. Hilsen Jens, som har været i praktik hos MR mums.

  Svar

Skriv et svar