//Det sker

Musikhuset slår salgsrekord

Af Redaktionen

Musikhuset har solgt flere billetter end nogensinde før i årets otte første måneder. Det rekordhøje billetsalg på flere end 160.000 billetter bliver bakket op af et rekordhøjt antal gæster og belægning i salene.

 

Der er fuld fart på i Musikhuset. Nordens største Musikhus lancerede i begyndelsen af august sit nye program med stjernespækkede og storstilede 2017-satsninger. På under fire uger er der solgt over 28.000 billetter. Den flotte modtagelse af det nye program er kraftigt medvirkende til, at Musikhuset med 169.881 solgte billetter siden januar, nu står med det bedste salg nogensinde.

 

 I god form til Kulturhovedstadsåret

”Det er dejligt, at der er så stor begejstring for at komme her i Musikhuset. Tallene vidner om, at vi er i god form til Kulturhovedstadsåret 2017, hvor jeg synes, vi har et modigt program med både bredde og dybde. De seneste år har vi haft særligt fokus på at være i dialog med vores gæster. De får således masser af informationer, videoklips og andet før og efter arrangementerne. Jeg tror, det er noget af det, vi nu høster resultaterne af”, siger Jan Christensen, direktør i Musikhuset.

 

Billetsalget, der er godt 13 % højere end det hidtidige rekordår 2014, er ikke det eneste, der slår rekord. Over 400.000 gæster har i årets første otte måneder besøgt Musikhuset. Det er det højeste antal nogensinde. Det rekordhøje antal gæster kommer efter en sommer med fuld drøn på EM fodbold i Musikhusparken, TV2 på Tour, Aarhus city halvmarathon, Jazz Festival, og Mumford & Sons på Amfiscenen. Fremgangen kan også mærkes i salene, hvor belægningen ligger på rekordhøje 80 %.

 

 

Hobitter, lørdagsfeber og Disney-film

Nogle af højdespringerne i Musikhusets nye, omfattende program er Ringenes Herre Live, Frost og Saturday Night Fever. Ringenes Herre Live med stort kor og fuldt symfoniorkester har skabt en sand storm af interesse på de sociale medier og mere end et år inden premieren solgt flere end 3.000 billetter. Saturday Night Fever med Silas Holst i hovedrollen har rundet 18.000 solgte billetter, og Disneyeventyret Frost solgt over 2.000.

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle