//Det sker

Nordeuropas største dinosaur-udstilling i Storcenter Nord

Af Redaktionen

Storcenter Nord byder vi igen i år velkommen til Nordeuropas største mekaniske dinosaurshow, som bliver endnu større og endnu vildere. Kom og oplev de imponerende og meget livagtige dyr rundt omkring i centret. Vi sætter blandt andet en 12 meter stor langhals op ved vores hovedindgang til at holde øje med dig, når du kommer kørende på Paludan Müllers vej. Hvis du kommer på det helt rigtige tidspunkt, så kan du se, at den er ganske ufarlig, da den ofte logrer med halen. 

 

Aktiviteter i vinterferien i Storcenter Nord

 

På Dinosafari med Professor Rex

Er du mellem 3 og 12 år og er du vild med dinosaurer? Kunne du tænke dig at komme med på en rigtig Dinosafari og endda få en super sej og gratis dinosaur T-shirt?

 

– så er det nu det sker!

Selveste Professor Rex kommer på besøg i Storcenter Nord for at fortælle børnene om alle de store dinosaurer, som er udstillet i hele centret. Professor Rex ved vildt meget om dinosaurer og tager dig med på en sjov og anderledes Dino Tour, hvor han vil fortælle, alt han ved, om de mange udstillede dinosaurer; hvor levede dinosaurerne, hvad spiste de og mange, mange flere spændende dino-facts. Som noget helt specielt får du lov at komme med ’backstage’, hvor Stegosaurus’en holder til. Hvis du tør, må du røre ved den, mens din mor eller far tager billeder. Vil du med? Så husk at melde dig til – de første de 50 først tilmeldte børn til hver tur får en super sej dinosaur T-shirt.

Hvornår:

Mandag til fredag i uge 7 fra kl. 13.00-14.00.

Mødested:

Foyeren ved hovedindgangen.

Tilmelding:

Tilmelding skal ske i Centerinformationen på dagen inden kl. 12.30. De 50 først tilmeldte børn pr. dag får en super sej dinosaur T-shirt.

 

 

Dinoerne er løs i centergangene

Mandag til fredag i uge 7 skal du passe ekstra godt på i gangene i Storcenter Nord. Her har vi nemlig sluppet to store dinosaurer unger ud blandt de besøgende. Så pas godt på dig selv og børnene, så I ikke bliver spist!

Du kan være “uheldig” at møde den sultne T-rex unge i centergangene på følgende tidspunkter: kl. 11, 12, 14 og 15. Har du svært ved at finde de farlige T-Rexs, kan du spørge den unge dame i centerinformationen. Hun har en god fornemmelse af hvor du kan finde dem…. eller undgå dem!

 

Vinterferiens fedeste Familiehæfte med gaver og rabatter

Køb vinterferiens fedeste familiehæfte i Storcenter Nord. Med hæftet får I økonomiske fordele og særlige tilbud i flere af centerets butikker. Der er selvfølgelig også spændende gaver til børnene – både den man kan spise og dem man kan tage med hjem og lege med.

dinosaur-udstilling

Familiehæftet kan købes i Centerinformationen fra onsdag den 8. februar og koster 45 kr. Tilbud og gaver kan indløses fra fredag den 10. til og med søndag den 19. februar.

 

Se mere om Storcenter Nord her:

 

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle