Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klostertorvet rykker igen – ny Dining Club ser dagens lys

Af Line Ingwar Karlsen

Det er folkene bag CANblau og Bar Plata, som står bag en ny idé. I korthed går det ud på, at lave en mad- og vinklub. Men ikke en helt almindelig en. Navnet er Plata Dining Club. I al enkelhed handler det om en klub, hvor der kræves medlemskab. Ikke noget logeagtigt og ikke nødvendigvis særligt dyrt. Det appellerer til dem, som sætter pris på at være en del af et lukket selskab og på de oplevelser, som følger med.

 

Unikke oplevelser

Plata Dining Club skal opfattes som en unik event, hvor alle omkring Bar Plata og CANblau Tapasbar den sidste torsdag i måneden, udfolder sig ekstraordinært kreativt. Hvor indtryk og erfaringerne fra nogle af de fantastiske restauranter de dygtige kokke har arbejdet på rundt i verden, genskabes, vendes på hovedet, nytænkes og omsættes til en kreativ og udfordrende menu.

 

“Fri leg” med spansk twist

Uomtvisteligt vil du støde på en del spanske twists i menuen. Grunden er den, at CANblau har en viden og forkærlighed til spansk mad. Spanien, om noget land, er leveringsdygtige i nogle af verdens bedste restauranter, så inspirationen fra det spanske køkken er uundgåeligt. Dogmet for Plata Dining Club er ”Fri leg”, hvilket betyder, at alle retter ikke har spanske aner. En del af kokkene i køkkenet er klassisk skolet i det franske køkken, så mon ikke vi også får nogle retter, som er fra det franske køkken.

 

Udfordrende samarbejde

Bar Plata og CANblau ønsker ganske enkelt at afprøve et unikt samarbejde mellem deres dygtige kokke og ditto bartendere på Bar Plata, som i samarbejde med deres Sommelier, vil skabe en matchende ”drikkemenu” – Deres dogme for Plata Dining Clubs ”drikkemenu” er ligeledes ”Fri leg”.

 

Det skal opleves – alt kan ske

Gæsterne i klubben skal derfor være forberedte på lidt af hvert. Her kan du få alt fra specialdesignede cocktails, birkeudtræk, de bedste sherryer over til en anstændig Bourgogne, som du ikke har smagt før. Der er ingen tvivl om, at du får nogle oplevelser, som du normalt ikke får. Det er ligesom konceptet, hvis man kan tillade sig at bruge det ord om Plata Dining Club.

 

En gang om måneden

De første seks datoer er plottet i kalenderen. Den første Plata Dining Club afholdes torsdag den 26. januar 2017. Det starter kl. 18.00 og stopper først efter sidste servering – med mindre man går videre i cocktail- og ginbaren. Der vil maksimalt være 34 pladser per Plata Dining Club aften, som afholdes i Bar Plata på Klostertorvet. I aftenens anledning kan sågar lejlighedsvis forventes hvide duge og stearinlys. Noget som man ikke normalt ser på CANblau og Bar Plata.

 

En tusse med det hele – ja, du læste rigtigt

Her første gang vil der være en introduktionspris på 1000 kroner per person, alt inklusive. Derefter er prisen varierende, da menuen og setuppet skifter fra gang til gang. Du kan købe billet til Plata Dining Club ved at skrive til vince@barplata.dk (der er åben for bestillinger til hele det 1. halvår af 2017)

 

Tjek kalenderen

Der er allerede plottet datoer ind for det første halve år i 2017. Plata Dining Club foregår den 26. januar, den 23. februar, den 30. marts, den 27. april, den 25. maj og den 29. juni. Det er de dage, som allerede er fastlagte.

Se mere her:

 

Del artikel

Andre læser også