//Det sker

Ny rekord: Over 500.000 gæster besøgte Tivoli Friheden i 2016

Af Redaktionen

Opbakningen til nyheden i Aarhus ”Jul i Friheden” har været imponerende, og før sæsonafslutningen i 2016 har der nu været mere end 500.000 mennesker forbi den århusianske forlystelsespark fordelt på hele sæsonen. Det er en ny rekord for Tivoli Friheden.

 

For første gang i 112 år har Tivoli Friheden åbnet dørene for Jul i Friheden, et magisk julemarked i Skovbrynet med nisser, sne og ikke mindst julelys i lange baner, som har vækket juleånden i store og små, og med dage hvor mere end 10.000 mennesker har besøgt Jul i Friheden, har det været en stor succes for Tivoli Friheden.

På årets tredje sidste åbningsdag passerede Tivoli Friheden over 500.000 gæster, og det blev Lars Tegner, som blev gæst nummer 500.000 og fik et sæsonkort til Tivoli Friheden til ham og hans kæreste. Det har krævet en del af de sæsonansatte at servicere de over 500.000 gæster igennem hele sæsonen. Salgs- og marketingchef Morten Palm Andersen forklarer at medarbejderne har knoklet, da den forlængede sæsonåbning har resulteret i et større pres og de ansatte har måttet løbe ekstra stærkt.

”Vi er på vej til at blive en helårsforretning, hvor julen er lige så vigtig en del af vores sæson som sommeren. Det betyder også at vi skal i arbejdstøjet i januar for at sikre at vi øger kvaliteten og oplevelsen af parken til næste år.” siger salgs- og marketingchef Morten Palm Andersen

På billedet ses gæst nummer 500.000 Lars Tegner (tv.) sammen med salgs- og marketingchef i Tivoli Friheden Morten Palm Andersen (th.)

 

Tivoli Friheden åbner for den nye sæson den 8. april 2017 med hele 140 åbningsdage fordelt over sæsonen.

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle