//Det sker

Årets første nye Samsø-kartofler fra friland – Restaurant Dauphine fik nogle af de første

Af Redaktionen

Så kom årets første nye Samsø-kartofler fra friland, og grønne asparges, til Aarhus. Den hyggelige restaurant, Dauphine, har fået nogle af de første. De skal bruges på menuen til deres store vinsmagning. Det er tirsdag den 9. maj klokken 17.00. der er forsat to pladser efter først til mølle skriv til Rolf på mail: Info@dauphine.dk.

Se vine samt menu nedenfor:

 

Amuse & Champagne

Charles Heidsieck Brut Reserve ‘700 Ans Grimaldi’ 1297-1997 Magnum
1996 Nicolas Feuillatte Cuvée Palmes d´Or Magnum
1995 Charles Heidsieck Blanc Millenaire Champagne de France
NV Gosset Blanc de Blanc

 

Forretter & hvidvine

1976 Meursault Jacques Géricot-Gauthier
1999 Meursault-Charmes 1. cru Hubert Moret Magnum
1980 Meursault Henry Reboulleau
1959 Meursault, Ligeret
1972 Poligny- Montrachet 1. cru Gerard Chavy
1947 Quancard Père et Fils, Meursault 1er Cru
2006 Meursault 1. cru Jean-Michel Gaunoux

 

“Andagt”

1928 Pommard Epenots 1. Cru Collection du Docteur Barolet Henri de Villamont
1929 Santenay Morgeot Domaine des Hautes Cornières
1929 Gevrey Chambertin Bouchard
1929 Gevrey Chambertin Pommier Fréres
1937 Colcombet Bourgogne
1947 Vosne Romaneé
1947 Vosne Romaneé Vandermeulen
1947 Clos Vougeot Leymarie
1947 Chateauneuf du Pape Armand
1947 Volnay Dupard
1952 Chambolle Musigny Clos des Amoureuses 1. cru A. Bichot
1959 Richebourg Grand Cru Henri de Villamont
1959 Beaune Morin Pere & Fils
1955 Chambolle Musigny Barrier
1959 Vosne Romanée Arthur Barolet & Fils
1959 Volnay Jean Foillard
1959 Auxey-Duresses Hospice de Beaune

 

Hovedret & rødvine

1994 Chorey.Les-Beaune Arthur Barolet
1995 Côte De Nuits Villages Arthur Barolet
1962 Corton Languettes Grand Cru, Jaboulet-Vereherre
1964 Chambolle Musigny 1 cru Les Amoureuses Ropiteau
1964 Beaune, 1. cru Union Vinicole des Prorieters
1969 Chambolle Musigny Bouchard Pere & Fils
1976 Chambertin Clos de Béze Grand Cru P. Gelin
1969 Vosne-Romanée Nony
1976 Volnay Thomas Bassot
1959 Gevrey Chambertin Combe aux Moines, Sanders
1959 Vosne Romanée Les Beaumonts 1. cru Sanders
1959 Gevrey Chambertin Emilie Chandesais
1959 Nuits-Saint-Georges Emilie Chandesais
1979 Mazis-Chambertin, Grand Cru, Mahler
1985 Clos des Mouche Chancon Pere & Fils
1996 Cote de Beaune Villages, Leroy

 

Dessert & Dessertvine

1934 Chateau Gravas Barsac, Sauterne
1947 Barsac, Vandermeulen
1947 Sauterne, Vandermeulen
1993 Riesling Auslese Ürziger Würtzgarten Jos Christoffel jr

 

Menuen:

Amus

Vagtelæg – Purløg – Sesam

——

Østers – Svær – Caviar

——

Tarte Flambée

——

Kammusling – Fløde – Caviar

——

Hvid Asparges – Hesterejer – Malt

——

De første Samsøkartofler – Grøn asparges – Trøffel – Caviar

——

Foie gras – Lam – Abrikos

——

Sortfodsskinke – Valnød fra egen have – Caviar

——

Hane – Brissel – Gulerod

——

Hindbær

——

Rabarber– Hvid chokolade – Sprødt

 

Til kaffen:

Kiksekage
Skum
Chokolakrids
Salt karamel

Pris for hele arrangementet pr. person 5.000,-

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle