//Det sker

Havnens Fiskehus, Pomodoro, Ren&Stærk og Landmad åbner hos Aarhus Central Food Market

Af Redaktionen

I sidste uge fik stadeholderne nøglerne til Aarhus Central Food Market. Nu arbejder de på højtryk for at være klar til åbningen af Aarhus’ nye, permanente madmarked, som åbner på Skt. Knuds Torv lørdag 1. oktober. Fire nye stadeholdere løfter nu sløret for deres madkoncepter: Pomodoro, Ren&Stærk, Landmad og Havnens Fiskehus.

 

Pomodoro

To af Koch-brødrene, nærmere betegnet Lasse Koch og Michael Koch, åbner en italiensk restaurant og take-away-bod på Aarhus Central Food Market. Navnet er Pomodoro, som betyder ”tomat” på italiensk. ”Vi vil ramme smagen af Italien med et twist af brødrene Koch. Hos Pomodoro kan du samle familie og venner om et godt og velkomponeret måltid, der er så enkelt, at der er plads til alt det bedste her i livet. Nyd for eksempel en fantastisk capresse med perfekte, solmodne tomater, mozzarella, knust sort peber og en vidunderlig koldpresset olivenolie. Eller sæt tænderne i vores cremede spaghetti carbonara eller tiramisu,” siger Lasse Koch.

 

Ren&Stærk

Med en vision om at give aarhusianerne et rent og lækkert alternativ til pizzaer og burgere har Ren&Stærk haft stor succes som take-away-sted i Aarhus. Nu bygger Ren&Stærk ovenpå deres succes med en ny butik, hvor det bliver muligt at spise lækker mad, uden at skulle bekymre sig om allergier, gluten og laktose. ”Hos Ren&Stærk kan du mæske dig i velsmagende wraps, sunde superfood-retter og lækre kager. Vi bruger vores viden og erfaring fra ernæringsområdet til at udvikle smagfulde og farverige retter, der er til at betale for alle. Vi ønsker at vise Aarhus, at take-away er mere end pizza, burger og sharwarma, og med vores placering på Aarhus Central Food Market kan vi komme ud til endnu flere mennesker. Så hvis du ønsker en anderledes og vitaliserende smagsoplevelse, så kom forbi Ren&Stærk,” fortæller ejer Claus Aagren.

 

Landmad

Idéen bag Landmad er enkel: De danske forbrugere skal have glæde af de danske råvarer. De danske producenter skal have den bedst mulige platform til afsætning – derfor bevarer Landmad den landlige stemning, og rykker gårdbutikken ind i midtbyen. Landmad åbner nu med en ny butik i Aarhus: ”Vi glæder os rigtig meget til at åbne hos Aarhus Central Food Market og blive en del af et stort, flot og sanseligt madmarked. Vores madbod kommer til at bugne af nogle af Danmarks bedste delikatesser – her kan du finde produkter fra blandt andre Nordisk Tang, Hopballe Mølle, Klosterbryggeriet, Mariager Saltcenter, Samsø Bær og Småkageriet,” fortæller butiksindehaver Birgitte Bager.

 

Havnens Fiskehus

Aarhus’ populære fiskehus, Havnens Fiskehus, udvider med en ny forretning i Aarhus. Den nye forretning vil byde på et stort udvalg af friske fisk, skaldyr, østers og kaviar og som noget helt nyt vil Havnens Fiskehus nu også servere simple og lækre fiskeretter. Medindehaver og kok Jonas Tønsager har en stor passion for alt godt fra havet og en lang fortid på nogle af landets bedste restauranter, og han glæder sig til at starte et nyt kapitel i historien om Havnens Fiskehus: “Jeg glæder mig til at vise aarhusianerne nye og spændende måder at servere fisk på. Vi vil altid mønstre et bredt udvalg af sæsonens fisk og skaldyr og komponere disse med årstidens friske krydderurter og grønt.”

 

Lørdag 1. oktober kl. 12.00 åbner Pomodoro, Ren&Stærk, Landmad og Havnens Fiskehus på Aarhus Central Food Market. Læs mere på www.aarhus-central-foodmarket.dk

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle