KöD i Skolegade – Ny restaurant deler vandene

De fleste borde er allerede optaget i åbningsweekenden, og mange glæder sig til den nye restaurant i Skolegade i Aarhus. Men det er ikke alle, der er tilhængere af restaurantens kødkoncept.

 
At vi skal behandle dyr ordentligt, er de fleste enige om. Men når kød skal serveres som mad, er der delte holdninger omkring det. Den 15. august åbner restauranten ”KöD” i Skolegade 21, og det har delt vandene.

”Mange glæder sig til vores nye sted, og bordene er allerede ved at være fyldt til åbningsweekenden. Desværre er der også nogen, der er blevet stødt over vores nye sted,” siger bestyrer Kristian Skjød.

På restaurantens Facebook-site har Kristian Skjød og resten af holdet bag KöD nemlig modtaget negative feedback.

”Jeg kan ikke bifalde, at I åbner en restaurant med fokus på døde dyr.
Det er uetisk at dræbe sansende væsener, animalsk protein skader sundheden og er enormt ressourcekrævende”

Sådan skriver Facebook-bruger Christine Bersand og giver restauranten en stjerne. Og hun er ikke den eneste. På Facebook-siden har KöD indtil fået 40 anmeldelser med kun en stjerne, selvom den endnu ikke er åben.

”Vi er jo ikke de første der serverer kød på en restaurant, og selvfølgelig går vi op i, hvordan vores leverandører behandler dyrene. Men kød er nu noget mennesket altid har spist, og sikkert også vil blive ved med. Vi mener ikke, vi gør noget forkert i at åbne en restaurant med fokus på kød,” uddyber Kristian Skjød.

KöD er Aarhus’ nye steakhouse, hvor du i de charmerende omgivelser kan nyde en overdådig middag suppleret med gode vine og Aarhus’ bedste betjening.

Konceptet er kød, af den fineste kvalitet, i form af bøffer fra de bedste udskæringer fra Danmark, USA og Uruguay. De møre bøffer kombinerer du med vores lækre udvalg af sideorders og saucer. Efter middagen kan du gå om bord i vores lækre drinkskort, hvor dygtige bartendere til lyden af sprøde toner sørger for, at du kan slutte aftenen af på bedste vi.

Se evt. mere her: https://www.facebook.com/koedaarhus eller på KöDs hjemmeside

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev