Starbucks og Dansk Supermarked åbner ny kaffebar i historisk bygning på Store Torv i Aarhus

I sensommeren 2016 åbner Starbucks i samarbejde med Dansk Supermarked Group en ny, stor kaffebar i Borgporten på Store Torv

Den nye kaffebar åbner i lokalerne, der hidtil har huset Borgportens Isenkram gennem mange år. Bygningen og området omkring den er af stor historisk værdi for Aarhus, da Borgporten oprindelig var en af byens ældste byporte og senere blev den første overdækkede butiksgade i Aarhus.

 

Unik placering

Ifølge Head of Franchise i Dansk Supermarked Group, Michael Hald, er Store Torv en fantastisk placering for Starbucks, da det er et centralt og attraktivt torv med masser af liv. I den nye kaffebar kan gæsterne nyde varme og kolde kaffespecialiteter i en hyggelig atmosfære indenfor – ligesom der bliver siddepladser ude, hvor kaffen kan indtages med frit udsyn til Aarhus’ livlige bymidte.

 

Nummer 2 i Aarhus C

Starbucks på Store Torv bliver den anden Starbucks i det centrale Aarhus. Den første åbnede i Salling i august 2013. Kaffebaren på Store Torv bliver den 21. Starbucks i Danmark.

Vi er glade for at vi har fået mulighed for at åbne endnu en Starbucks i Aarhus. Byen er meget speciel for os, og vi kommer til at åbne en smuk kaffebar med et design, som vil være forenelig med bygningens særlige arkitektur. Vi kunne ikke ønske os et bedre sted for Starbucks end på dette travle sted i hjertet af Aarhus, hvor flere gader mødes og gør det let for kunderne at stoppe op og tage en kaffepause, siger Michael Hald.

 

Udvalgte artikler Se alle